Elrohir Oy on suomalainen kahden hengen pienyritys. Opetamme ratsujousiammuntaa, historiallista miekkailua sekä trick ridingia yhteistyötalliemme kanssa. Lisäksi tarjoamme urheiluhierontaa ja fysioterapiapalveluita. Elrohir on syntynyt halusta elää unelmia ja auttaa muita ihmisiä saavuttamaan omansa. Anna ja Miro ovat molemmat paitsi yrittäjiä, myös omissa lajeissaan kansainvälisen tason kilpailijoita. Ratsujousiammuntaa ja historiallista miekkailua yhdistävät lajien perinteisyys ja mukaansatempaavuus. Lisäksi toimimme yhteistyössä ratsujousiammunta- ja trick riding-valmentaja Anni Jauhiaisen kanssa.

Anna Minkkinen
Anna on Suomen Ratsastusjousiampujain Liiton kouluttaja ja Suomen Olympiakomitean VOK1-tason tarkkuuslajivalmentaja. Anna on valmentautunut ja hakenut oppia ulkomailta erityisesti Iranissa, Unkarissa ja Puolassa. Hänen vahvuutensa on opettaa perinteistä persialaista tyylisuuntaa, yhdistäen siihen fysioterapeuttista tietotaitoa kehon biomekaniikasta ja optimaalisesta ammuntatekniikasta. Anna on saavuttanut International Horseback Archery Alliancen HA7-tason, minkä myötä hän on maailman korkeimmaille listattu naisratsujousiampuja. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi saavuttaen mm. henkilökohtaista hopeaa The 1st International Equestrial Martial Arts Competition in Iran -kilpailuissa 2017, 5. sijan MM-kilpailuissa 2018 sekä henkilökohtaista kultaa Spirit Khiimori -turnauksessa Mongoliassa 2019. Annalla on taskussaan useita suomenennätyksiä ja hän oli Suomen rankingin 2020 ykkönen.

Contact

Elrohir Oy on suomalainen pienyritys. Opetamme ratsujousiammuntaa, historiallista miekkailua sekä trick ridingia. Lisäksi tarjoamme urheiluhierontaa ja fysioterapiapalveluita.

News