Horse description

Gismo on pieni siro poni, jolla virtaa riittää. Se on reipas ja kevyt ratsastaa ja pomppua riittää isommillekin esteille. Energisyytensä vuoksi Gismo ei ole ihan aloittelevan ratsastajan poni, mutta monen vähän enemmän ratsastaneen poniratsastajan suosikki!
Ratsastajat arvostavat Gismossa sen vauhtia, reippautta, varmuutta esteillä, keveyttä ratsastaessa ja kilttiä luonnetta.

Asiakkaat sanovat Gismosta:
”Gismo on todella kiltti ja helposti ratsastettava poni. Monet erilaiset ratsastajat tykkäävät Gismon ” kaikki käy ” luonteesta, sekä sen reippaudesta ja kevyeestä ratsastettavuudesta. Gismon voi laittaa vähemmän ratsastaneille kuin myös enemmän ratsastaville ratsastajille.”

”Gismo on karsinassa todella kiltti ja seurallinen, ratsastaessa se on reipas ja kuuntelee tosi hyvin. Gismolla on hieno iso ravi sekä mukava ja reipas laukka. Gismo yrittää aina kaikkensa, ja suorittaa täysillä. Gismo on todella hieno liikkeinen siro poni. Gismo on kevyt ratsastaa, ja hyvin mukavuudenhaluinen. Gismo on herkkä, mutta lempeä. Gismo on myös todella luotettava, ja siihen voi aina luottaa missä tilanteessa tahansa. Koskaan en tule tapaamaan ketään yhtä lempeää ja kilttiä ponia kuin Gismo. Gismon selässä ei voi muuta kuin hymyillä, ja nauttia. Arvostan Gismossa erityisesti sen luonnetta, ja lempeyttä”