Horse description

Limu on rehellinen tyyppi, joka yrittää aina tehdä parhaansa.
Limu osaa koulukiemuroita helposti helppoon A:han asti, ja kykenee kantamaan itsensä hyvin tasapainossa. Esteillä se on hyvä ja luotettava opetteja kokemattomalle ratsastajalle, muttei kapasiteetti lopu kokeneemmankaan ratsastajan kanssa ihan heti.
Ratsastajat arvostavat Limussa sen miellyttämisen haluista luonnetta, kiltteyttä, reipasta menoa, luotettavuutta.

Asiakkaat sanovat Limusta:

Limu on reipas ja herkkä ratsastaa - ja muutenkin aivan ihana hevonen. Se yrittää aina parhaansa ja saadessaan kehuja koulutunneilla Limulta löytyy aina vielä muutama vaihde lisää. Limun lempitemppuja ovat taivutusväistöt ja siirtymiset, jotka auttavat sitä parempaan tasapainoon. Koska Limu on herkkä ratsastajan avuille, se liikkuu parhaiten, kun ratsastaja pitää kevyen tuntuman sen suuhun ja säilyttää rauhallisen ja vahvan istunnan varsinkin laukassa. Limu on superkiltti ja kärsivällinen, minkä vuoksi se soveltuu sekä aloittelijoille turvalliseksi opetusmestariksi että tarjoamaan kokeneemmille ratsastajille hienoja fiiliksiä pehmeästä ja joustavasta tuntumasta.

Esteillä Limu on tasainen ja varma ja usein malttaa odottaa jopa paremmin kuin koulutunneilla. Limun kanssa esteillä ei tarvitse jännittää, vaan ratsastaja voi keskittyä omaan ratsastukseensa ja Limu hoitaa loput.

Tallissa Limu on kiltti hoitaa ja kiinnostunut kaikesta, mitä ratsastaja puuhaa. Limun kanssa touhutessa päivästä tulee varmasti parempi ja kaikki stressi karisee pois. Sosiaalisena tyyppinä se saattaa kuitenkin vähän hermostua ja pyöriä karsinassa, jos jää talliin yksin, se on hyvä sitoa kiinni varustamisen ajaksi.