Horse description

Asiakkaat sanovat Raisasta:

En olis millään jaksanut lähteä tallille, mutta poikaystävä kysyi, että mikä heppa on jaettu. Sanoin, että Raisa ja poikaystävä vastas: ”sitten sun on kyllä pakko mennä. Oot aina niin paljon ilosempi, kun oot menny sillä Raisalla” <3


"Raisa on oikea terapiahevonen: samaan aikaan kaunis rauhallinen viisas tamma ja herkkä leidi. Tallissa Raisan rauhallisuus tarttuu ja oman sykkeensä voi tuntea laskevan.

Ratsastaessa Raisan herkkyys tulee esiin ja se tarvitsee ratsastajalta vakaata tuntumaa ja vahvaa pohjetta. Raisa on erittäin herkkä suusta ja drama queen nousee esiin, jos tuntuma ei ole Raisan mieleen (tai jos laukannosto tehdään aina samassa pisteessä). Kun Raisan saa verkassa reagoimaan pohkeeseen, voi lopputunnin nautiskella ihanasta tasaisesta ravista ja iloisesta ja innostuneesta ratsusta. Raisa ei hätkähdä ympärillä tapahtuvista asioista, vaan keskittyy täysillä omaan suoritukseensa ja ratsastajansa. Kullan arvoinen tamma!


"Raisa on kiltti ja reipas tamma, jolla on hyvä työmoraali. Raisalla on miellyttävän pehmeät askeleet istua ja sillä on mukava asenne kaikenlaiseen tekemiseen. Raisa on todella kiltti hoitaa. Se ei ole kaikkein helpoin hevonen ratsastaa tuntumalle, mutta kun yhteistyön saa sujumaan, liikkuu Raisa kevyesti ja kantaa itsensä kauniisti. Oikea hyvän mielen hevonen, jonka kanssa kokemattomammankin tädin on mukava harjoitella myös puomien ja pienten esteiden ylitystä."