Horse description

Victor on monitaituri, jolla riittää osaamista ja vauhtia joka tilanteeseen. Vicke osaa helpon A:n liikkeet kuin vettä vaan, kokoamiskykyä riittää ja taivutusväistöt se tekee niin isolla asenteella, että jopa kuumuu niistä. Moni osaavampi aikuinenkin tykkää ratsastaa tällä ponilla!
Esteillä se on reipas ja luotettava ratsu kaiken tasoisille ratsastajille. Tämä rohkea poni hyppää kaikki eteen tulevat maastoesteet ja maastossa se on luotettava kaveri kenelle tahansa. Victor on edustanut ulkopuolisissa kisoissa niin esteillä, kuin koulussakin.
Vicke ei koskaan säiky tai pukita, tosin karsinassa se saattaa yrittää joskus pelotella hoitajaansa poistumaan paikalta.
Ratsastajat arvostavat Victorissa sen eteenpäinpyrkimystä, koulutustasoa, kokoamiskykyä, luotettavuutta ja vauhtia.

Asiakkaat sanovat Vickestä:

Varsinainen opetusmestari, jolta taitoa ja osaamista ei puutu. Sulut, avot, pohkeenväistöt ja piruettilaukat sujuu Vickeltä käden käänteessä - usein jopa ratsastajasta huolimatta. Vicke tekee aina täpöllä ja hyvällä asenteella kaiken, ja saattaa myös tohkeentua ja innostua omasta osaamisestaan kovastikin ja nauttii siitä kun saa esitellä taitojaan. Aivan ihana luottoratsu

Viccelle SUURI SYDÄN
*Luotettava. Reipas ja hyvät askellajit.
*Osaa kaiken ja näyttää sen mielellään.
*Uskomaton hyvä tunne, kun hoidettaessa Vicce painaa otsansa minua vasten