Caballos talli on Kaarinan Kuusistossa sijaitsevassa  Kuusiston Ratsastuskeskuksessa toimiva Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu.

Ratsastuskoulussa voit turvallisesti ohjattuna aloittaa ratsastusharrastuksen ja tutustua hevosten maailmaan. Voit myös aloittaa uudestaan tauon jälkeen tai treenata tavoitteellisesti. 

Käytössämme on 83x 33 m maneesi, 50x50 m ulkokenttä. Lämpimät ja mukavat sisätilat ratsastajille sekä katsojille. Kesällä hevosemme laiduntavat yrittäjän kotitilalla Nauvossa. 

Meillä ratsastat pienissä 6 hengen ryhmissä. Aloittelevat sekä lapsiratsastajat ratsastavat omissa ryhmissään. Lisäksi voit valita yksityis- tai paritunnin tai keskittyä hiomaan istuntaasi erityisesti istuntaan keskittyvillä pienryhmätunneilla. Hevoset ja ponit ovat tehtäviinsä koulutettuja. 

Toiminnasta vastaa Sari Murtola joka on valmistunut Ypäjän hevosopistosta ROK II yrittäjälinjalta vuonna 1992. Hän on A-valmentaja, erikoisalana ratsastajan istunta ja rataesteratsastus. 

Ponitunnit sekä junnuestetunnit pitää Jenna Murtola. 

Istuntapainotteisia, cr-tunteja pitää Minttu Vanhanen. 

Contact

Ratsastuksenohjaajan puhelinpäivystysaika ti-pe klo 14.30-15.30 sekä lauantaisin klo 14-14.30. Mikäli tavoittelet muina aikoina etkä saa vastausta, lähetä tekstiviesti niin soitamme takaisin!

News