Caballos talli on Kaarinan Kuusistossa sijaitsevassa  Kuusiston Ratsastuskeskuksessa toimiva Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu.

Ratsastuskoulussa voit turvallisesti ohjattuna aloittaa ratsastusharrastuksen ja tutustua hevosten maailmaan. Voit myös aloittaa uudestaan tauon jälkeen tai treenata tavoitteellisesti.


Käytössämme on 83x 33 m maneesi, 50x50 m ulkokenttä. Lämpimät ja mukavat sisätilat tallin  kahviossa vapaasti käytettäväksi ratsastajille sekä katsojille. Kesällä hevosemme laiduntavat Kuusistossa ja yrittäjän kotitilalla Nauvossa. Meillä hevoset ulkoilevat talvikaudella pienissä ryhmissä mahdollisimman pitkään sää huomioiden.  Hevoset saavat myös juosta vapaana maneesissa ja kentällä, purkaa laukkaillen energiaansa.

Meillä ratsastat pienissä 6 hengen ryhmissä. Aloittelevat sekä lapsiratsastajat ratsastavat omissa ryhmissään. Lisäksi voit valita yksityis- tai paritunnin tai keskittyä hiomaan istuntaasi erityisesti istuntaan keskittyvillä pienryhmätunneilla. Hevoset ja ponit ovat tehtäviinsä koulutettuja. 

Ensimmäisellä kerralla laita mailia tai soita ja katsotaan mikä ryhmä olisi sopiva  juuri sinulle. Kirjoita perustiedot myös Hopotiin ratsastustaustastasi niin opettajan on helpompi jakaa sinulle sopiva hevonen. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata helpohko tunti .  Jatkossa voit itse varata ja peruuttaa tunteja Hopotissa. Meillä ratsastaessa ratsastajan tulee kuulua johonkin ratsastusseuraan tai lunastaa Green Card. Yhteistyökumppanimme on Kuusiston Ratsastajat ry. Lisätietoja ilmoitustaululta.

 Estetunneille viikkoryhmiin edellytämme tavallista tuntia samalla viikolla. Estekurssille voit osallistua erikseenkin kunhan olet meille tuttu ratsastaja. 

Ajo-ohje : Käänny Saaristotieltä Kuusistonkaarelle ja aja se loppuun asti suoraan. Tie muuttuu hiekkatieksi maneesin ohitse. Aja hiljaa.

Toiminnasta vastaa Sari Murtola joka on valmistunut Ypäjän hevosopistosta ROK II yrittäjälinjalta vuonna 1992. Sari on A-valmentaja, erikoisalana ratsastajan istunta ja rataesteratsastus. Tunnit ke, to ja la. 

Maanantain junnuestetunnit  ja koulutunnin pitää Jenna Murtola. Hän opiskelee ratsastuksenopettajaksi Ypäjällä. Jenna kilpailee kansallisella tasolla esteratsastuksessa.

Iida Kangas pitää tunteja perjantaisin ja sunnuntaisin. Iida on harrasteohjaaja koulutukseltaan ja työskennellyt hevosammattilaisena useita vuosia ulkomailla.

Minna Kauppinen pitää tunteja tiistaisin. Minna on pitkänlinjan hevosammattilainen, ratsastuksenopettaja, kilparatsastaja kouluratsastuksessa SM tasolla.

Fanni Ingi pitää ponitunteja pikkuponeilla. Fanni on koulutukseltaan luokanopettaja ja harrastanut koko ikänsä ratsastusta.

Maija Heikkinen pitää tunteja keskiviikkoisin ja torstaisin. Maija kilpailee SM tasolla suomenhevosilla ja on ammatiltaan ratsastuksenopettaja. Hän on opettanut jo pitkään ja on pidetty opettaja aikuisratsastajien kanssa. 

Contact

Seuraa meitä Facebookissa nimellä Kuusiston Ratsastuskeskus. Päivitämme sinne nopeita uutisia.
Mikäli tavoittelet etkä saa vastausta, lähetä tekstiviesti niin soitamme takaisin!

News