Espoon Talli on ratsastuskoulu Espoonkartanossa. Espoon Talli syntyi rakkaudesta ratsastamiseen ja intohimosta opettamiseen. Tarjoamme ratsastustunteja lapsille, nuorille ja aikuisille – kaikkiin ikävaiheisiin ja elämäntilanteisiin. Ymmärrämme, että ratsastus voi olla mukava lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, täyttä kilpaurheilua tai tärkeä tapa rakentaa suhdetta eläimiin ja luontoon myös vanhemmalla iällä. Tavoitteet ovat erilaisia, mutta hevoset yhdistävät.

Tuntien kesto on 60 min, ryhmäkoko 7, pienryhmissä 5. Painorajamme on 85 kg. Estetunneille painoraja on 80 kg.

Meille voit varata irtotunnin, ostaa 5-kerran, 10-kortin tai varata koko kaudelle vakiotuntipaikan.

Meillä voi maksaa ratsastustunnin myös E-passilla, Smartum tai Eazybreak-sovelluksella. Hopoti ei tunnista näitä maksutapoja, joten tuntivaraus tehdään tällöin tallin toimesta. Jos haluat maksaa näillä, niin lähetä kuvakaappaus maksusta Elisalle nuumeroon 040 3561099, lisäksi kerro kenelle tunti varataan (varmista että Hopotista löytyy profiilisi sekä että olet lisännyt Espoon Tallin tallisuosikiksesi) sekä mihin tunnille tai kurssille haluat varauksen.

Olet lämpimästi tervetullut ratsastamaan Espoon Tallille.

Jos haluat tavoitaa meitä, niin nopein tapa on soitaa, lähettää tekstiviesti tai WhatsApp-viesti Elisalle numeroon 040 356 1099 klo 9 - 20. Sähköposteihin vastaamme viiveellä.

Tuntikyselyt osoitteeseen opettajat@espoontalli.fi ja muut info@espoontalli.fi

 

 

Contact

Tavoitat meidät parhaiten ja nopeiten puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 040 3561099/Elisa.
Sähköposteihin vastaamme viiveellä.
Tuntien peruutukset 24 tuntia ennen Hopotista.

News