Fjord Foss Oy on Yli-Tokon vuonohevostilan yhteydessä toimiva hevospalveluyritys, joka tarjoaa toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille.

Ratsastustunteja on tarjolla alkeisryhmistä aina tavoitteellisemmin treenaaviin ja kilpaileviin valmennusryhmiin saakka. Ryhmätuntien koko on 3-5 hlö ja päälajina on kouluratsastus, mutta myös puomi- ja kavalettityöskentely on mahdollista.

Maastoja löytyy 0,5 - 3 h mittaisina. Lyhyisiin (0,5- 1,5 h) maastoihin ja kotaretkiin voi osallistua ratsain myös aloittelijat, pidemmät maastot vaativat jo ratsastuksen perusasioiden hallitsemista. Maastoja ja kotaretkiä voidaan vetää myös ajaen, jolloin osallistua voi myös kärryissä mukana istuen.

Ryhmätuntien ja maastoratsastuksien lisäksi kysynnän mukaan yksityis- ja paritunnit, talutusratsastus, hevosavusteinen toiminta, erityisryhmät, synttärit, TYKY-päivät ja ajoretket.
Kysy lisää ylitokko@gmail.com tai txt-/whatsapp-viestillä 0509172452 / Jonna.

Ratsastustunnit pidetään valaistulla ja aidatulla hiekkapohjaisella 30x40m ulkokentällä ja talveksi 2020 on valmistumassa myös pieni maneesi tuntien mahdollistamiseksi myös talviaikaan.

Käytössämme on 12 eri-ikäistä ja -tasoista vuonohevosta sekä yksi suomenhevonen ja ruotsinardenner. Hevoset elävät laumoissa pihattotarhoissa.

Vakikävijät voivat itse hakea, hoitaa ja varustaa hevosensa, aikaa tähän on hyvä varata vähintään 30 min. Muille henkilökunta hoitaa hevoset valmiiksi kuntoon ja täten saapuminen tallille riittää juuri ennen ratsastuksen alkua.

Talli sijaitsee Lempäässä, Tammelan ja Forssan rajalla Jänijärven rannalla.

Forssasta 12 km
Tammelasta 13 km
Jokioisilta 22 km
Ypäjältä 33 km
Urjalasta 33 km
Somerolta 38 km
Hämeenlinnasta 56 km
Tampereelta 88 km
Turusta 99 km
Helsingistä 132 km

T e r v e t u l o a ! 

Contact

Parhaiten tavoittaa sähköpostitse tai puhelinnumerosta teksti- tai Whatsapp-viestillä.

News