Fjord Foss Oy on Yli-Tokon vuonohevostilan yhteydessä toimiva hevospalveluyritys, joka tarjoaa toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille henkilöille. Käytössämme on ponikokoiset vuonohevoset ja shetlanninponi. 

Ratsastustunteja on tarjolla kaikentasoisille. Ryhmätunnit pyörivät arki-iltaisin ja niiden ryhmäkoko on maneesissa 4 hlö ja kentällä 6 hlö. Kysynnän mukaan järjestämme tunteja muinakin ajankohtina, myös pienryhmä- ja yksityistunnit. Ratsastustunnit pitää SRL:n ratsastusvalmentaja Hannamaija Yli-Tokko.

Maastoja löytyy 0,5 - 3 h mittaisina. Lyhyisiin (0,5- 1,5 h) maastoihin ja kotaretkiin voi osallistua ratsain myös aloittelijat, pidemmät maastot vaativat jo ratsastuksen perusasioiden hallitsemista. Maastoja ja kotaretkiä voidaan vetää myös ajaen, jolloin osallistua voi myös kärryissä mukana istuen.

Ohjelmaa toteutetaan kysynnän mukaan ja vain osa löytyy Hopotista. Palveluistamme löytyy ratsastustuntien ja maastoratsastusten lisäksi myös mm. kärryajelua, leirejä, talutusratsastusta, tallisynttäreitä, TYKY-päiviä, polttareita... Kysy lisää niin räätälöidään juuri teille sopiva hevostelu! Sähköpostitse ylitokko@gmail.com tai txt-/whatsapp-viestillä 050 917 2452 / Jonna.

Maksut onnistuu myös paikan päällä korttimaksuna tai käteisellä.

Talli sijaitsee Lempäässä, Tammelan ja Forssan rajalla Jänijärven rannalla.

Forssasta 12 km
Tammelasta 13 km
Jokioisilta 22 km
Ypäjältä 33 km
Urjalasta 33 km
Somerolta 38 km
Hämeenlinnasta 56 km
Tampereelta 88 km
Turusta 99 km
Helsingistä 132 km

T e r v e t u l o a ! 

Contact

Parhaiten tavoittaa sähköpostitse tai puhelinnumerosta teksti- tai Whatsapp-viestillä.

News