*Huomio!*
Ryhmämme on ensisijaisesti
vakiokävijöillemme, ja siksi Hopoti voi ilmoittaa että saatavilla vain suljetulle ryhmälle. Mahdollisuuksien mukaan avaamme vapaita paikkoja ryhmistä kaikille avoimeksi tai laitamme kokonaan avoimia kertaryhmiä ponien vapaiden työvuorojen mukaan.

Kiitos kärsivällisyydestä, meille on kovin tärkeää että ponien työmotivaatio pysyy yllä emmekä halua työllistää niitä liikaa. Vakio ajoyhmiin mahdollisesti tulossa avoimia paikkoja syksyllä, kysy lisää! 

Olemme pieni ja läheinen, pitkän kokemuksen omaava, Varsinais-Suomen ainoa raviponikoulu maaseudun rauhassa Ruskon Vahdolla.

Oman heikon kielitaidon vuoksi opetus tapahtuu aina suomeksi ja vähintään välttävä suomen kielen taito tarvitaan turvallisuuden vuoksi.

Tarjoamme ponin pehmeää, läsnäolevaa ja toiminnallista ohjausta ensisijaisesti lapsille sekä nuorille, mutta myös kiireetöntä aikaa kaipaaville aikuisille järjestämme ponioppia.

Jos siis kaipaat vauhtia ja jänniä tilanteita, emme ehkä ole oikea paikka, mutta jos kaipaat läsnäolevaa yksilöllistä ohjausta, olet tervetullut tutustumaan!

Raviponiharrastus yhdistää. Meillä opetellaan monenlaisia taitoja aina ponien käsittelystä hoitoon ja ajamme poneilla pääsääntöisesti pareittain. Tällöin poniharrastus saa vahvan ja turvallisen pohjan sekä samalla normaalit, arjessakin tarvittavat sosiaaliset taidot, kuten toisten huomioiminen, auttaminen ja kyky tehdä yhteistyötä, kasvavat. 

Tutustu meihin sivujemme kautta hepsis.com

Contact

* Vkot 23 - 24 vain leirit, ei muita ryhmiä.*
Tallin aukioloajat:
Ma. ja ke - pe. klo. 12. – 21.00.
Tiistaina suljettu.
La - su. klo. 11. – 16.00.
Tallikäynnit aina etukäteen sovitusti, myös muina aikoina.
Tervetuloa!