Maanantain, perjantain ja sunnuntain ajoryhmissä tilaa. Loistavat ryhmät tulla tutustumaan ajoharrastuksen pariin, kokemustakaan ei tarvita, me ponien kanssa opastetaan!

Ryhmien lisätiedot: tästä


*KORONA-OHJEISTUS*
Näinä pöpöaikoina pidetäänhän huoli että poneillaan vain terveenä. Jos perheessä jollakulla altistumisepäily tai olo kipeä, odotellaan negatiivisia tuloksia, parannellaan rauhassa.

Muista siis että;
- Ollaan ulkona.
- Pidetään hanskoja.
- Ei kosketa kasvoihin.
- Yskitään aina kyynärtaipeeseen.
- Pidetään turvavälejä.
- Tallilla vain oppilaat. 
- Pienten kanssa yksi huoltaja / lapsi.

Kiitos että huomioit ja näin toiminta pysyy pyörimässä. 
*******************************************************************
Olemme pieni ja läheinen, pitkän kokemuksen omaava, Varsinais-Suomen ainoa raviponikoulu maaseudun rauhassa Ruskon Vahdolla.


Opetus tapahtuu suomeksi ja vähintään välttävä suomen kielen taito tarvitaan turvallisuuden vuoksi.

Tarjoamme ponin pehmeää, läsnäolevaa ja toiminnallista ohjausta ensisijaisesti lapsille sekä nuorille, mutta myös kiireetöntä aikaa kaipaaville aikuisille järjestämme ponioppia.

Jos siis kaipaat vauhtia ja jänniä tilanteita, emme ehkä ole oikea paikka, mutta jos kaipaat läsnäolevaa yksilöllistä ohjausta, olet tervetullut tutustumaan!

Raviponiharrastus yhdistää. Meillä opetellaan monenlaisia taitoja aina ponien käsittelystä hoitoon ja ajamme poneilla pääsääntöisesti pareittain. Tällöin poniharrastus saa vahvan ja turvallisen pohjan sekä samalla normaalit, arjessakin tarvittavat sosiaaliset taidot, kuten toisten huomioiminen, auttaminen ja kyky tehdä yhteistyötä, kasvavat. 

Tutustu meihin sivujemme kautta hepsis.com

Contact

Tallin aukioloajat:
AUKIOLOAJAT KEVÄT JA SYYSKAUSI
Ma. ja ke - pe. klo. 11. – 21.00.
Tiistaina suljettu.
La - su. klo. 11. – 16.00.
*TALLIKÄYNNIT AINA ETUKÄTEEN SOVITUSTI*
Tervetuloa!