Tervetuloa Heiskalan Hoppalaan!

Tallimme ei ole perinteinen ratsastuskoulu, vaan terveydenhuollon ja  hevosalan ammattilaisten ylläpitämä hevosavusteisia palveluja ja islanninhevosvaelluksia- ja maastoja tarjoava sosiaalipedagoginen talli. Kaikkea toimintaa ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys: toiminnallisuus, osallisuus, elämyksellisyys, yhteisöllisyys ja dialogisuus, johon yhdistämme luonnon voimauttavan ja eheyttävän vaikutuksen .

Toimintamme ydin on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kysynnän mukaan järjestämme erilaisia hyvinvointia edistäviä tapahtumia ja teema- sekä elämysvaelluksia aina metsämieliharjoitteista, villiyrttijalkakylpyihin ja kuutamoratsastukseen. Myös paukkupyörä kieseillä ajelu tai hurmaava rekiretki onnistuu kauttamme!

Islanninhevosmaastot -ja vaellukset taivallamme Pohjois-Karjalan kaunniissa luonnossa. Pitkin pellon pientareita, metsäteitä- ja polkuja sekä hiljaisia kyläteitä. Pidemmillä retkillä pysähdymme nauttimaan eräoppaan valmistamaa nuotioruokaa aidot villaviltit niskassa lämminhenkisellä metsälaavulla tai -kodalla. Niin ja näiltä retkiltä ei herkut puutu, aina on tarjolla makoisan ruuan päätteeksi makuelämyksen viimeistelevä jälkiruoka!

Kenttätunnneilla perehdymme pehmeillä avuilla hevosystävälliseen ratsastukseen, jonka päämäärä on islanninhevosten askellajit turvallinen maastoratsastus.

Meille voit tulla sellaisena kuin olet, ilman ennakkoluuloja, suorittamisen paineita tai aikaisempaa hevoskokemusta. Tervetuloa! 

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai varauksesi koskee alle 12-vuotiaita, erityisryhmiä tai yksityistilaisuuksia olethan meihin yhteydessä puhelimitset, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Contact

HUOMIO!
Islanninhevosillamme on painorajat ja maastot sekä vaellukset toteutamme tasoryhmissä. Varatessasi tuntia/vaellusta olethan rehellinen ratsastustaidoistasi sekä painostasi.
Talli pidättää oikeudet evätä ratsaille nousu, jos varaajan tiedot ovat puuttelliset tai omista ratsastustaidoista/painosta on annettu harhaanjohtavaa tietoa. Huolehdimme hevostemme hyvinvoinnista ja maastojen/vaellusten/ratsastustuntien tasoryhmät takaavat, että jokainen ratsastaja saa tasoaan vastaavaa palvelua.

News