Hevoslehdon Ratsastustalli on ratsastuspalveluja tuottava tila Sodankylässä, ihan kirkonkylän tuntumassa. 

Tämän nettivarausjärjestelmän kautta voit varata ratsastus- ja hoitotunteja samalle päivälle klo 12.00 saakka.

HOX! Google Maps antaa väärät ajo-ohjeet. Katso ajo-ohjeet kotisivuiltamme tai tämän tekstin lopusta.

https://ratsastustalli.com/AjoOhje.htm

Tarjoamme tasokasta ratsastusopetusta kaikentasoisille ratsastajille. Palveluihin kuuluvat myös hoitotunnit, jotka sopivat kaikenikäisille. Järjestämme myös kursseja ja harjoituskilpailuja. Yksityis- ja paritunnit voidaan pitää myös maastossa. Ryhmätunneillakin käydään ajoittain maastoilemassa.

Rymätunnit tasoltaan helppo C-A, minimivaatimus hevosen hallinta käynnissä ja ravissa ilman taluttajaa. Alkeistunnille voi tulla ihan ensikertalainenkin mukaan. Tuntien ohessa hoidetaan hevosia ennen ja jälkeen ratsastuksen, joten varaa siihenkin aikaa.

Tallin toiminnasta vastaa ratsastuksenohjaaja, I-tason valmentaja Jaana Kasurinen. Jaanalla on yli 20 vuoden kokemus ratsastuksen opettamisesta. 

Ratsastustunteja arkisin klo 16-21, viikonloppuisin klo 14-19. Kaikkia tunteja voi varata Hopotin kautta, myös hoitotunteja. Peruutusaika kaikille varauksille on 24 tuntia, eli voit tarvittaessa siirtää tuntisi toiseena ajankohtaan.

Saavu tallille ainakin 30 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta ehdit valmistella itsesi ja hevosesi tunnille. Kypäriä saa tarvittaessa tallilta lainaan. Hanskat ja nilkan yli menevät kengät on hyvä olla varusteena.

Lisätietoja tunneista ja muut tiedustelut hoituvat nopeiten puhelimitse/viestillä numerosta 0405414036. Paikan päällä maksetuille palveluille maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti sekä Epassi, Smartum ja Edenred.

Hankkimalla useamman kerran ratsastuskortin voit varata viikkotuntipaikan itsellesi. Kortin kayttö tulee irtotunteja edullisemmksi, ja se myös kannustaa harrastamaan säänöllisesti. Korttien voimassaolo on suunniteltu niin, että käyt ratsastamassa kerran viikossa, mutta parina viikkona voit pitää taukoa. Eli esim ,10 kerran kortti on voimassa 16 viikkoa. 

Vakioasiakkaat voivat myös ratsastaa omatoimisesti niinä päivinä, kun kalenterissa ei ole merkitty tunteja. Nämä vuokraukset varataan suoraan Jaanalta. Hinnat: 20e/tunti tai 30e/koko päivä.


Ajo-ohje Hevoslehdon Ratsastustallille:

Sodankylän keskustasta Kemijärventietä noin 1 km, käännytään oikealle Puistolantielle (seuraava risteys lentokentäntien jälkeen).

Käännytään seuraavasta risteyksestä vasemmalle Metsähannuksentielle.

Tien päästä lähtee soratie oikealle (viitassa lukee numero 7 B,C,D sekä merkki ”Yksityistie”). Sitä pitkin ajetaan noin 500 metriä, talli on tien oikealla puolen.

Soratie on ajoittain huonokuntoinen ja kapea, ajo omalla vastuulla.