Hevosopiston ratsastuskoulu on SRL:n hyväksymä ja valvoma. Ratsastuskoulu tarjoaa hyvät harrastus- ja kehittymismahdollisuudet kaiken tasoisille ratsastajille. 10-vuotiaasta alkaen voit osallistua alkeiskursseillemme. Alle 10-vuotiaille perheen pienimmille on räätälöity Tenava-tunnit, joilla päästään avustajien kanssa tutustumaan hevosten ihanaan maailmaan ratsain ja tallissa.

Ratsastuskoulun opetuksesta vastaa ratsastuksenopettaja Reita Järvelä sekä ratsastuksenohjaajalinjan opiskelijat.

Opetushevosemme ovat suomenhevosia ja puoliverisiä ratsuhevosia, jotka sopivat hyvin sekä aloittelevalle että pidemmälle ehtineelle ratsastajalle. Opetushevosemme ovat myös kilpailleet sekä koulu- että esteratsastuksessa.

Hevosemme ovat tällä hetkellä sen verran kevytrakenteisia ettemme voi tarjota ratsastustunteja yli 90 kg painaville ratsastajille. Ratsastuskokeilut ja käyntipainotteiset tunnit ovat nykyisilläkin hevosilla toki mahdollisia. Uusia hevosia hankkiessamme pyrimme kiinnittämään huomiota tähänkin ja etsimme myös suurikokoisia ja vankkoja ratsuja opetuskäyttöön. Otathan tämän huomioon tuntia varatessasi. 

Ratsastustunnit arkisin maanantaista torstaihin klo 17 - 21. Henkilökunta ja opiskelijat seuraavat ja ohjaavat hevosten hoidossa puoli tuntia ennen ja jälkeen ratsastustuntien.

Muina aikoina tilauksesta yksityistunteja, kursseja yms.

Tiedustelut ja tuntivaraukset sähköpostitse tai numeroon 040 8607 639. 

Tuntien peruutukset viimeistään 24h ennen tunnin alkua Hopotiin. Muista varata samalla korvaava tunti! Samana päivänä peruutetusta tunnista peritään normaali tuntimaksu.

News