Honkalantien Talli Ypäjällä tarjoaa ratsastustilaa maneesissa. 


Maneesi on ratsastusalaltaan 20 x 60 m. Maneesin pohja on hiekkaa, johon on sekoitettu kuitua. Erityispiirteenä on läpinäkyvät seinät. Seinämateriaali on rei´itettyä peltiä, jonka ansioista ilma pääsee vaihtumaan. Kosteus ei jää maneesiin sisälle, joten se tuntuu kesällä hieman viileämmältä ja talvella hieman mukavammalta, kuin ulkoilma. Huomioitavaa on, että kun ulkona sataa, niin sadetta tulee vähän myös sisälle.

Maneesin käyttö varataan Hopotista etukäteen. Maneesin voi varata kertamaksulla tai jäsenyydellä. Maneesiin mahtuu neljä ratsukkoa kerrallaan. Voit myös varata maneesin yksityisvarauksella edullisesti.

Jos varaat maneesin valmennukseen, niin suosittelemme yksityisvarauksen tekemistä.

Maneesissa on usein esteitä. Esteitä saa purkaa ja siirtää, ellei toisin ole mainittu. Jätä esteet kuitenkin hyppykuntoon tai reunaan pois tieltä lähtiessäsi. Jos tarvitset varaustasi varten erityisjärjestelyjä, ilmoita siitä viestillä. 

Maneesin ovi toimii sähköllä ja sitä ohjataan kaukosäätimellä. Kaukosäätimiä löytyy postilaatikosta ulkokentän reunalta ja myös sisällä on yksi kaukosäädin. Painamalla KAUKOSÄÄTIMEN VASENTA YLÄPAINIKETTA ovi aukeaa. Varoitusvalo vilkkuu muutaman kerran ennen oven aukeamista. Ovesta voi kulkea sen auetessa. Ovi pysyy auki kymmenen sekuntia ja sulkeutuu sen jälkeen. Jos kuljet ovesta, kun se on sulkeutumassa, se pysähtyy ja alkaa taas aueta. 

Tarjoamme myös ratsastuksen opetusta omilla tai meidän hevosilla. 

Maneesilla käy valmentajia, joiden tunneille voi varata paikan.

Lisäksi tarjoamme kilpailuharjoituksia ja ratsastuskokeiluja.

Myytävät maneesivarauspalvelut löytyvät "palvelut"-sivulta. 

Ratsastustunnit löytyvät"tapahtumat" -sivulta.

Myymme myös kortteja ja jäsenyyksiä. Korteilla ja jäsenyyksillä saat maneesin käytön huomattavasti edullisemmin. Kortteja voit käyttää kaikkiin varauksiisi. Jäsenyydet ovat aina hevoskohtaisia.

Contact

Soittamalla saat meidät kiinni parhaiten klo 16.30-18. Jos emme pääse vastaamaan puhelimeen, laita viesti tai Watsup-viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.Maneesissa voi ratsastaa milloin vain.