Olemme ratsastuskoulu, joka sijaitsee Rovaniemen Ylikylässä, noin 7 km Sinettää kohti keskustasta.

Tarjoamme tasokasta ja turvallista ratsastusopetusta kaikentasoisille ratsastajille sekä kaikenlaista muuta hevostoimintaa. Tallimme puitteet takaavat hyvät ja laadukkaat harjoittelumahdollisuudet ympäri vuoden sekä turvalliset opetushevoset.

Meiltä saatavilla myös yksityistunteja, talutustunteja ja maastoratsastusretkiä ma-pe klo 14-17 ja viikonloppuisin sovitusti! Näitä palveluita varattavissa perinteiseen malliin eli ota yhteyttä meihin kotisivujemme kautta!

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Hopoti

Hopotin kautta varaat ja maksat kätevästi ratsastustunnit niin itsellesi kuin perheenjäsenellesi. Erilaiset hopotista varattavat palvelumme on eritelty omaksi kalenterikseen, jotka löydät varauskalenterista omina välilehtinä ja näin löydät kätevästi haluamiasi palveluita! Meille käyvät maksuvälineinä myös Smartum, Easy Break, Tyky-setelit, epassi (mobiilimaksaminen) ja Sporttipassi. Kun haluat käyttää kyseisiä maksuvälineitä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin kotisivujemme kautta.

Hopotissa pystyt ostamaan ryhmätunneille irtotunteja, 10-kerran tuntikortteja kuin myös uutuutena kausikortteja! Varaa itsellesi vakituntipaikka ostamalla 10-kerran tuntikortti tai kokonainen kausikortti. Ostaessasi kausikortin, varaat itsellesi tai yhdelle perheenjäsenellesi vakituntipaikan tietyltä päivältä ja kellonajalta koko kauden ajaksi (kevät/syksy). Tuntien peruminen onnistuu ihan samalla tavalla kuin tavallistenkin tuntien osalta, jolloin kortillesi kertyy peruutuksen jälkeen puuttuva tunti saldona ja näillä saldoilla pystyt varaamaan itsellesi korvaustunteja haluamillesi tunneille. Saldoa kertyy myös kortillesi, jos tunti peruuntuu esim. kovan pakkasen tai pyhäpäivän vuoksi. Kausikortin ostaessasi pystyt maksamaan kausimaksun halutessasi myös kahdessa erässä ilman ylimääräisiä kuluja! Ensimmäisen erän eräpäivä on 7 vrk ennen kauden ensimmäistä tuntia ja toisen erän eräpäivä on kauden puolessa välissä. Hopotin tullessa käyttöömme kesken kauden, pystyy kausikortteja ostamaan ainoastaan seuraavalle kaudelle eli syksylle. Vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin!

Jos haluat varata yhden vakituntipaikan lisäksi toisen tai kolmannen vakituntipaikan, ota meihin yhteyttä, jotta voimme lisätä sinut haluamillesi tuntipaikoille vakioasiakkaan alennushinnalla.

 

Contact

Ma – Su
Klo 8.00 – 20.30
Olethan yhteydessä ensisijaisesti tekstiviestillä ja lomakkeella.

News