Husön Ratsastuskeskus on monipuolinen ja laadukas ratsastuskoulu Helsingissä.

Husön tallilla on n. 45 opetushevosta ja -ponia, iso maneesi ja suuri ratsastuskenttä sekä monta tallirakennusta.
Painotamme hyvää perusratsastusta ja istuntaa, niin este- kuin kouluratsastuksessakin.

Perusratsastuksen lisäksi virkistymme maastossa sekä käymme hyppäämässä maastoesteitä. Kesällä saatamme pulahtaa ponien kanssa mereen.

Husö on laadukas ratsastuskoulu koko perheelle. 

Hinnaston kokonaisuudessaan sekä tallin laajemman esittelyn löydät kotisivuiltamme https://www.ratsastamaan.com/.

Jotta ratsastuksen opettaminen ja oppiminen on mukavaa ja turvallista, on opetushevosten oltava terveitä, hyvin koulutettuja ja perusteellisesti hoidettuja.

Ratsastuskoulu on perheyritys ja Husön henkilökunta on työskennellyt yhdessä rautaisena ammattilaistiiminä jo monia vuosia. Tiiminä pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan jokaiselle hevoselle yksilöllisen ja parhaan mahdollisen hoidon ja hevosen hyvinvointia tukevat arkirutiinit. Opetushevosten hyvinvointi onkin koko henkilökunnan kunnia-asia.

Hevosten päivittäisestä hoitamisesta, ruokinnasta ja karsinoiden puhtaudesta vastaa ammattitaitoinen tallihenkilökunta. Opetushevosten kengityksestä ja eläinlääkinnästä sekä lihashuollosta huolehtivat kyseisten alojen ammattilaiset. Varusteiden sopivuudesta ja kunnosta  olemme erityisen tarkkoja, tarkastamme ne viikoittain.

Opetushevoset ulkoilevat  aamusta pitkälle iltapäivään isoissa aitauksissa laumoissa. Pikkuponit asuvat pihatossa viettäen lajityypillistä elämää. Kesällä hevoset viettävät  yöt ulkona laumoissa isoilla laitumilla. 

Yksilöllinen kohtelu ja ammattimaisuus ovat myös asiakaspalvelumme lähtökohdat.  Husössä jokainen ratsastaja on tärkeä, saaden henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä yksilöllistä ohjausta. 

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme.

Contact

Opettajien puhelinpäivystys:
klo 9.00-16.00
puh. 040-1896050.
Tuntien peruutukset 12h ennen Hopotista.