TUNTITOIMINTA TAUOLLA! Mahdollisuus ratsastustunteihin omalla hevosella, ota yhteyttä Meijuun p. 0405063122. Tallin puhelin ei enää käytössä.

Olemme Pihtiputaalla, Rönnynkylällä sijaitseva talli, jossa olemme järjestäneet vuodesta 2019 mm. ratsastustuneja, kursseja ja leirejä kaiken tasoisille ratsastajille.

Tunnit pidetään pienryhmissä tai yksityis- ja paritunteina. Meillä käy myös ulkopuolisia valmentajia, joiden valmennuksiin on kaiken tasoisten tuntilaisten mahdollista osallistua omalla tai tallin hevosella. Tuntilsidten on myös mahdollista vuokrata hevosia tallin ulkopuolisiin kisoihin ja valmennuksiin.

Meillä voi maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä sekä Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, mutta niillä varatessa tulee tunti varata puhelimitse. Myös lahjakortilla maksettaessa tunti varataan puhelimitse, mikäli lahjakorttia ei ole ostettu Hopotin kautta.

Jos tuntikalenterista ei löydy mieleistä tuntia ota yhteyttä puhelimitse!

Contact

Olemme avoinna ma-pe ja sopimuksen mukaan viikonloppuisin.
Meidät tavoittaa puhelimitse parhaiten viikolla, mutta emme vastaa puheluihin tuntien aikana. Meillä on käytössä myös whatsapp, jota kautta meille voi laittaa viestiä :)

News