Ajankohtaista:  Iltatunnit 28.-31.7. avattu varattavaksi!
Lista myös nettisivulla Kesätunnit

Kesän aktiivipäiväleiri on täynnä, paikkoja on avoinna vielä Alkeiskurssi/Talutuksesta itsenäiseen heinäkuun lopulla ja Tenavapäiville sekä heinä- että elokuussa! Löydät helpoiten valitsemalla kalenteriksi 'Näyteikkuna'

SYYSKAUSI AVATTU!! Syksyn tuntilukkari on nettisivulla, ja tunnit avattu Hopotiin!!!
Huom!! Tarkista paikkasi ensin lukkarista ja varaa sen mukainen paikka. Jos sinulle merkitty paikka ei käy, tai jos nimeäsi ei löydy listalta, niin ota yhteys Anuun!
Huom! Huom! Syksyn tuntipaikka ensisijaisesti lukkariin merkityille, irtotuntivarauksia vain opettajan luvalla tai tunneille joilla on vapaita paikkoja lukkarissa!!

Seuran nettisivuilla on edellen avoimena Toimijakysely jossa voit kertoa mihin tehtäviin voisit seurassa tai tallilla osallistua! Tallilla on tarjolla omatoimisia pihahommia ja maneesin maalausta vaikka heti! Myös sisällä on kesäajan kunnostuksia!

TALUTUSRATSASTUSTA ilman ajanvarausta alkaa 4.8.! (Drive In!) TIISTAISIN klo 17.00-17.30 Kesto 15 min Hinta 10 € (käteismaksu) Huom! saavuthan tallille viimeistään klo 16.45. Tämä sopii kaikenikäisille ratsastajille!!

6-100v aloittelevat ratsastajat voivat myös varata suoraan Hopotista 30min Talutusratsastuksen. Huom! 1h ratsastusryhmiin tarvitaan jo ainakin vähän aiempaa kokemusta, valitse itsellesi sopiva taso keskustelemalla ratsastuksenopettajan kanssa!

Tuntilukkariin tuli pieniä muutoksia 3.8. alkaen,  ti ja to yhdet ryhmät vaihtoivat paikkaa, samoin lauantain kaksi ryhmää keskenään. Joitakin muitakin siirtoja on tehty ja perjantaille tulee uusi Talutuksesta itsenäiseen ryhmä johon opettaja kutsuu esim Talutuksesta itsenäiseen opetusjakson käyneitä.
Huom! Syksyn tuntipaikka ensisijaisesti lukkariin merkityille, irtotuntivarauksia vain opettajan luvalla tai tunneille joilla on vapaita paikkoja lukkarissa!! 

Muistathan päivittää ratsastajatietosi - jos taso on vanha voi Hopoti tarjoata ihan vääriä tunteja sinulle! Tarkistathan myös kasvun, sekä pituus että paino ovat olennaisia tietoja hevosia jaettaessa!

Muistathan hoitaa jäsenasiat kuntoon. Helpoin tapa on täyttää yhteystietolomake !

Jos haluat jatkossa sähköpostilla viestejä Imatran Ratsastajat Ry:ltä tai SRL:ltä niin voit päivittää tietosi:  Ratsastajan yhteystietolomake
Jakelussa mukana olo ei edellytä IRan jäsenyyttä!

Tarkistathan muut ajankohtaiset asiat nettisivujen etusivulta. Varauskalenterin Tapahtumat -näkymästä löytyy tietoja myös täältä Hopotista!

===========================================

Imatran Ratsastajat ry on perinteikäs Ratsastajainliiton alainen seura, joka pyörittää omaa tallia Imatran Tainionkoskella.

28 hevosen talli on yksi harvoista maassamme toimivista seuravetoisista talleista. Sen toiminta on jakaantunut kahteen osaan; ratsastuskouluun ja karsinapaikkoja puolihoidolla tarjoavaan yksityishevostalliin.

Hevosia ja poneja seuralla on tällä hetkellä käytössä 15. Näiden kokeneiden opetushevosten ja osaavien opettajien johdolla ratsastuksen saloihin tutustuu maneesilla viikoittain noin 140 eri ikäistä ratsastajaa.

Ryhmäkoko tunneilla on verrattain pieni (max 8 ratsukkoa, normaali ryhmäkoko on 6 ratsukkoa). Näin taataan tehokas, yksilöllinen ja turvallinen opetus. Tunteja on kuutena päivänä viikossa, sunnuntaisin hevoset lepäävät.

Aloitteleville lapsille on tarjolla puolen tunnin talutustunteja, joilla ratsastetaan pääasiassa poneilla. Tunnin ryhmien taso vaihtelee alkeistunneista HeB-heA -tasoon. Pienimmillekin ratsastajille on 15 minuutin talutuksia, joissa toki isompikin voi käydä ottamassa ensi tuntumaa.

Tuntien sisältö on monipuolinen, sillä meillä pääsee niin hiomaan koulukiemuroita, kirmaamaan maastossa kuin hyppämään esteitäkin. Toisinaan ratsastamme ilman satulaa tai kevennämme tuntia leikkimällä erilaisia ratsastusleikkejä.