Ajankohtaista: Kesä tulee <3<3<3. Kesäohjelma on julkaistu! Täältä Hopotista se löytyy vaikkapa Näyteikkunasta! Aktiivipäivät ja aikuisten illat täysiä. Tenavapäivissä muutama paikka, samoin heinäkuun lopussa Alkeet / Talutuksesta itsenäiseen tehoviikolla.

Syyskausi alkaa 2.8. Tuntilukkaria ei ole vielä julkaistu, mutta syksyn suunnitelmistanne kannattaa jo keskustella opettajan kanssa, niin saatte haluamanne paikat varattua.

Korona aiheuttaa muutoksia varauskäytäntöihin ja tallin toimintaan! Koronaohje 1.3./10.4./26.4.2021 Talutukset jatkuvat 26.4. alkaen. Lisäohjeistus edellä linkissä!

Huom! 10.4. Alkaen irto- ja rästituntivarauksia saa taas tehdä! Varaukset on tehtävä edellisenä päivänä klo 24 mennessä, ei enää samana päivänä klo 12.

Huom! Este- ja puomitunneilla on käytettävä turvaliiviä. Lainattavia liivejä on tallilla reilusti. 

TALUTUSRATSASTUSTA ilman ajanvarausta nyt 15.6. ja seuraavan kerran elokuussa (Drive In!) TIISTAISIN klo 17.00-17.30 Kesto 15 min Hinta 10 € (käteismaksu) Huom! saavuthan tallille viimeistään klo 16.45. Tämä sopii kaikenikäisille ratsastajille!! Kesän aikana mahdollisuus yksityistunteihin, vartteihin tms. Kysy Anulta!

6-100v aloittelevat ratsastajat voivat myös varata suoraan Hopotista 30min Talutusratsastuksen. Huom! 1h ratsastusryhmiin tarvitaan jo ainakin vähän aiempaa kokemusta, valitse itsellesi sopiva taso keskustelemalla ratsastuksenopettajan kanssa!

Muistathan päivittää ratsastajatietosi - jos taso on vanha voi Hopoti tarjoata ihan vääriä tunteja sinulle! Tarkistathan myös kasvun, sekä pituus että paino ovat olennaisia tietoja hevosia jaettaessa!

Muistathan hoitaa jäsenasiat kuntoon. Helpoin tapa on täyttää yhteystietolomake ! Merkitse jäsenyytesi myös Hopotin perustietoihin.

Jos haluat jatkossa sähköpostilla viestejä Imatran Ratsastajat Ry:ltä tai SRL:ltä niin voit päivittää tietosi:  Ratsastajan yhteystietolomake
Jakelussa mukana olo ei edellytä IRan jäsenyyttä!

Tarkistathan muut ajankohtaiset asiat nettisivujen etusivulta. Varauskalenterin Tapahtumat -näkymästä löytyy tietoja myös täältä Hopotista!

===========================================

Imatran Ratsastajat ry on perinteikäs Ratsastajainliiton alainen seura, joka pyörittää omaa tallia Imatran Tainionkoskella.

28 hevosen talli on yksi harvoista maassamme toimivista seuravetoisista talleista. Sen toiminta on jakaantunut kahteen osaan; ratsastuskouluun ja karsinapaikkoja puolihoidolla tarjoavaan yksityishevostalliin.

Hevosia ja poneja seuralla on tällä hetkellä käytössä 15. Näiden kokeneiden opetushevosten ja osaavien opettajien johdolla ratsastuksen saloihin tutustuu maneesilla viikoittain noin 140 eri ikäistä ratsastajaa.

Ryhmäkoko tunneilla on verrattain pieni (max 8 ratsukkoa, normaali ryhmäkoko on 6 ratsukkoa). Näin taataan tehokas, yksilöllinen ja turvallinen opetus. Tunteja on kuutena päivänä viikossa, sunnuntaisin hevoset lepäävät.

Aloitteleville lapsille on tarjolla puolen tunnin talutustunteja, joilla ratsastetaan pääasiassa poneilla. Tunnin ryhmien taso vaihtelee alkeistunneista HeB-heA -tasoon. Pienimmillekin ratsastajille on 15 minuutin talutuksia, joissa toki isompikin voi käydä ottamassa ensi tuntumaa.

Tuntien sisältö on monipuolinen, sillä meillä pääsee niin hiomaan koulukiemuroita, kirmaamaan maastossa kuin hyppämään esteitäkin. Toisinaan ratsastamme ilman satulaa tai kevennämme tuntia leikkimällä erilaisia ratsastusleikkejä.