Ajankohtaista: Kevätkausi on myynnissä! Varaa paikkasi ennen kuin sen vie joku muu! Kausi alkaa to 2.1. ja tunnit normaalisti myös loppiaisena ma 6.1.

Hopotin päivityksen myötä tallikortteja voi ostaa myös suoraan hinnastosta, varaamatta paikkaa, Samoin  onnistuu myös lahjakorttien ostaminen erillisestä listasta! Vaihtoehtoja voidaan myös lisätä!

Kevään tuntipaikka ensisijaisesti lukkariin merkityille, irtotuntivarauksia vain opettajan luvalla tai tunneille joilla on vapaita paikkoja lukkarissa!! Keväällä jatketaan samalla lukkarilla!

Seuran nettisivuilla on edellen avoimena Toimijakysely jossa voit kertoa mihin tehtäviin voisit seurassa tai tallilla osallistua!

TALUTUSRATSASTUSTA ilman ajanvarausta (Drive In!) TIISTAISIN klo 17.00-17.30 Kesto 15 min Hinta 10 € (käteismaksu) Huom! saavuthan tallille viimeistään klo 16.45

Muistathan päivittää ratsastajatietosi - jos taso on vanha voi Hopoti tarjoata ihan vääriä tunteja sinulle! Tarkistathan myös kasvun, sekä pituus että paino ovat olennaisia tietoja hevosia jaettaessa!

Muistathan hoitaa jäsenasiat kuntoon. Helpoin tapa on täyttää yhteystietolomake !

Jos haluat jatkossa sähköpostilla viestejä Imatran Ratsastajat Ry:ltä tai SRL:ltä niin voit päivittää tietosi:  Ratsastajan yhteystietolomake
Jakelussa mukana olo ei edellytä IRan jäsenyyttä!

Syyskauden tuntilukkari on nettisivulla ja sen mukaiset kevään tunnit varattavissa täällä Hopotissa! Huom!! Tarkista paikkasi ensin lukkarista ja varaa sen mukainen paikka. Jos sinulle merkitty paikka ei käy, tai jos nimeäsi ei löydy listalta, niin ota yhteys Anuun! Lukkariin merkityt ovat etusijalla!!

Tarkistathan muut ajankohtaiset asiat nettisivujen etusivulta. Varauskalenterin Tapahtumat -näkymästä löytyy tietoja myös täältä Hopotista!

===========================================

Imatran Ratsastajat ry on perinteikäs Ratsastajainliiton alainen seura, joka pyörittää omaa tallia Imatran Tainionkoskella.

28 hevosen talli on yksi harvoista maassamme toimivista seuravetoisista talleista. Sen toiminta on jakaantunut kahteen osaan; ratsastuskouluun ja karsinapaikkoja puolihoidolla tarjoavaan yksityishevostalliin.

Hevosia ja poneja seuralla on tällä hetkellä käytössä 15. Näiden kokeneiden opetushevosten ja osaavien opettajien johdolla ratsastuksen saloihin tutustuu maneesilla viikoittain noin 140 eri ikäistä ratsastajaa.

Ryhmäkoko tunneilla on verrattain pieni (max 8 ratsukkoa, normaali ryhmäkoko on 6 ratsukkoa). Näin taataan tehokas, yksilöllinen ja turvallinen opetus. Tunteja on kuutena päivänä viikossa, sunnuntaisin hevoset lepäävät.

Aloitteleville lapsille on tarjolla puolen tunnin talutustunteja, joilla ratsastetaan pääasiassa poneilla. Tunnin ryhmien taso vaihtelee alkeistunneista HeB-heA -tasoon. Pienimmillekin ratsastajille on 15 minuutin talutuksia, joissa toki isompikin voi käydä ottamassa ensi tuntumaa.

Tuntien sisältö on monipuolinen, sillä meillä pääsee niin hiomaan koulukiemuroita, kirmaamaan maastossa kuin hyppämään esteitäkin. Toisinaan ratsastamme ilman satulaa tai kevennämme tuntia leikkimällä erilaisia ratsastusleikkejä.