AJANKOHTAISTA: 

Kevään 2024 tuntilukkari löytyy täältä. Tarkista tuntilukkarista vakiotuntipaikkasi ennen varausta!

- Imatran ratsastajat Ry jäsenet saavat kausikortin (Jäsenen kausikortti, valittavissa tallikorteista) edullisemmin kuin ei jäsenet. Tarkista että jäsentietosi löytyy Hopotista, ennen varauksen tekemistä.

- Jäsenyys lisätään tilin asetukset -> seuran jäsenyys

- Alennusta ei anneta jälkikäteen, eikä maksettua maksua hyvitetä. Varmista että jäsenhinta on oikea ennen ostoa.

Tuntihinnat ja muut maksamisen ja alennusten käytännöt löydät täältä. Suositeltu maksutapa on verkkopankkimaksu. Maksunvälittäjien kulut kortti- ja mobiilimaksuilla ovat huomattaasti suuremmat!

Sairastapausperuutukset 24h sisällä opettajien kautta.

Irto- ja rästituntivaraukset on tehtävä edellisenä päivänä klo 24 mennessä!!

Huom! Este- ja puomitunneilla on käytettävä turvaliiviä. Lainattavia liivejä on tallilla reilusti. 

Huomio! Drive-In tauolla pakkaskauden ajan!
TALUTUSRATSASTUSTA ilman ajanvarausta (Drive In!) 

15 min talutuksen voi varata halutessaan olemalla suoraan yhteydessä Heidiin.

6-100v aloittelevat ratsastajat voivat myös varata suoraan Hopotista 30min Talutusratsastuksen. Huom! 1h ratsastusryhmiin tarvitaan jo ainakin vähän aiempaa kokemusta, valitse itsellesi sopiva taso keskustelemalla ratsastuksenopettajan kanssa tai käy ensin torstain puolituntisella! Taitotasot

Muistathan päivittää ratsastajatietosi - jos taso on vanha voi Hopoti tarjoata ihan vääriä tunteja sinulle! Tarkistathan myös kasvun, sekä pituus että paino ovat olennaisia tietoja hevosia jaettaessa!

Ovathan jäsenasiasi kunnossa? Helpoin tapa on täyttää yhteystietolomake ! Merkitse jäsenyytesi myös Hopotin perustietoihin.

Jos haluat jatkossa sähköpostilla viestejä Imatran Ratsastajat Ry:ltä tai SRL:ltä niin voit päivittää tietosi:  Ratsastajan yhteystietolomake
Jakelussa mukana olo ei edellytä IRan jäsenyyttä!

Tarkistathan muut ajankohtaiset asiat nettisivujen etusivulta. Varauskalenterin Tapahtumat -näkymästä löytyy tietoja myös täältä Hopotista!

===========================================

Imatran Ratsastajat ry on perinteikäs Ratsastajainliiton alainen seura, joka pyörittää omaa tallia Imatran Tainionkoskella.

28 hevosen talli on yksi harvoista maassamme toimivista seuravetoisista talleista. Sen toiminta on jakaantunut kahteen osaan; ratsastuskouluun ja karsinapaikkoja puolihoidolla tarjoavaan yksityishevostalliin.

Hevosia ja poneja seuralla on tällä hetkellä käytössä 15. Näiden kokeneiden opetushevosten ja osaavien opettajien johdolla ratsastuksen saloihin tutustuu maneesilla viikoittain noin 140 eri ikäistä ratsastajaa.

Ryhmäkoko tunneilla on verrattain pieni (max 8 ratsukkoa, normaali ryhmäkoko on 6 ratsukkoa). Näin taataan tehokas, yksilöllinen ja turvallinen opetus. Tunteja on kuutena päivänä viikossa, sunnuntaisin hevoset lepäävät.

Aloitteleville lapsille on tarjolla puolen tunnin talutustunteja, joilla ratsastetaan pääasiassa poneilla. Tunnin ryhmien taso vaihtelee alkeistunneista HeB-heA -tasoon. Pienimmillekin ratsastajille on 15 minuutin talutuksia, joissa toki isompikin voi käydä ottamassa ensi tuntumaa.

Tuntien sisältö on monipuolinen, sillä meillä pääsee niin hiomaan koulukiemuroita, kirmaamaan maastossa kuin hyppämään esteitäkin. Toisinaan ratsastamme ilman satulaa tai kevennämme tuntia leikkimällä erilaisia ratsastusleikkejä.

Contact

Heidi 050 3877 998, Iida 040 169 2718, Anu 0400 756 758, Niina 040 7631 488, Tarja 040 7199 620