Tervetuloa!

Islanninhevostalli Sydänkavio toivottaa Sinut tervetulleeksi nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta mukavien hevostemme parissa. Tallimme sijaitsee Lohjan Paksalossa, kauniin Väänteenjoen rannalla. Täällä pääset harrastamaan monipuolisesti, joko maastoratsastuksen parissa tai kehittymällä askellajiratsastuksessa täysimittaisella kentällämme. Tunnit välillä koulu- ja estepainotteisia. Kesäisin lasten ratsastusleirit. Järjestämme Ratsujousiammuntakursseja myös säännöllisesti.

Hevosten hyvinvointi on tallimme toiminnan perusedellytys.

Perusterveydenhuollon lisäksi hevosemme myös liikkuvat ja lepäävät sopivassa suhteessa ja saavat tarvittaessa osteopaattista hoitoa, hierontaa, akupunktiota, jäsenkorjausta, Biolight- tai kranio-sakraalihoitoja. Syksyllä 2020 investoimme myös Heinäautomaatteihin, jolloin hevosemme saavat heinää monta kertaa vuorokaudessa. Näin huolehdimme hevosen vatsan- ja mielen hyvinvoinnista paremmin sekä työntekijöiden jaksamisesta.

Tallillamme pidetään hyvää huolta myös ihmisistä. Tänne olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, ja saat harrastaa mukavasti omalla tasollasi, olitpa sitten rauhallisista maastoista nautiskelija tai jo kokeneempi askellajiratsastaja.

Tallimme arvot:

hevosten hyvinvointi

ihmisten hyvinvointi

kiireettömyys

turvallinen ympäristö harrastaa monipuolisesti

avoimuus, iloisuus ja rehellisyys

News