Tervetuloa Islan tallin Hopoti sivuille. Täältä saat varattua kätevästi mm. ratsastustunnit! Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat! Yksityis- ja paritunteja ei kalenterissa usein ole tarjolla, ne sovitaan asiakkaiden kanssa erikseen. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto esimerkiksi ratsastusta aloittavalle, silloin ohjaajalla on aikaa keskittyä vain yhteen ratsastajan, jolloin oppiminen on tehokasta. Kysy siis rohkeasti aika omalle tunnillesi. Tavan ratsastustunti järjestetään, mikäli tunnin varaajia on vähintään kaksi/tunti.

Meillä voi maksaa myös Epassilla, Smartumilla ja Eazybreakilla!

Tuntitasoissa 0-tason tunnille et tarvitse minkäänlaista kokemusta ratsastamisesta, tunneilla on yleensä tallityttöjä auttamassa. 1-tason tunneilla olisi hyvä, että käynti ja ravi onnistuisi itsenäisesti.  2-tason tunneilla ratsastajan tulee hallita hevonen kaikissa askellajissa. 2-tason tunneilla tehtävät ovat jo teknisiä, ja vaativat kärsivällisyyttä.  Jos olet epävarma tasostasi, mietitään paras vaihtoehto yhdessä. 

Islan talli on lämminhenkinen ponitalli Kekkilässä, Saarijärvellä. Talli sijaitsee upeiden Keski-Suomalaisten maisemien äärellä, ja maastoreittejä on kymmeniä kilometrejä. Tallilla on pieniä poneja, isoja poneja sekä muutama hevonen. Talli tarjoaa monipuolisesti tekemistä hevosharrastajille. Tarjolla mm teemapäiviä, talutusratsastusta, ratsastustunteja kentällä ja maastossa, pidempiä maastoretkiä, sekä valmennuksia omalla tai tallin hevosella. Kenttä on kivan kokoinen ja se on hiekkapohjainen. Estekalusto on Safety-System. Huomioithan, että tallilla on eniten poneja, joten emme pysty vetämään ratsastustuntia kuudelle normaalikokoiselle aikuiselle. 

Mikäli perheessä ratsastaa enemmän kuin yksi ratsastaja, saat ensimmäisen täysihintaisen kortin jälkeen toisen ja useamman kortin sisarushinnalla. 

Meillä on myös mahdollista kilpailla tallin poneilla omissa tallikilpailuissa. Kisatiimiin pääsee mukaan osallistumalla kilpailuihin tähtääviin tunteihin ja valmennuksiin. Ahkerasti tunneilla käyvät saavat tämän jälkeen mahdollisuuden lähteä mukaan kisareissuille tallin ulkopuolelle.

Tarjolla on myös pihatto-/karsinapaikkoja.

Ostettuasi lahjakortin, laita viesti numeroon 040 5935085 kenelle kerrat siirretään ja minä päivänä. Mikäli lahjan saajalla ei ole vielä tiliä, voi lahjan saaja ilmoittaa itse, kun on tilin saanut luotua. 

 

Islan tallin historiaa. Islan talli on saanut alkunsa käytetyn pyörän kaupoista. Pyörän ostanut perhe alkoi käydä tallilla ratsastamassa silloin tällöin. Pikkuhiljaa sana kiiri, ja kyselyjä alkoi tulla niin paljon, että päätin herättää henkiin vanhan toiminimeni. Jonkin ajan kuluttua tuli itselleni tunne, että haluan käydä hevospuolelle koulutuksen, pelkkä kokemus ei riittäisi. Valmistuin tammikuussa 2019 hevostenhoitajaksi ja hevosharrasteohjaajaksi kiitettävin arvosanoin. Toiselta ammatiltani olen   mielenterveys/päihdepuolen lähihoitaja. 

Tilalla olevista poneista moni on tullut meille sattuman kautta. Osa sairauden saattelemana, osa puolestaan onnettomuuden tai muun koettelemuksen kautta. Jokaisesta on kuoriutut suloinen, ihmisiä rakasta persoona. Toisilla tosin tutustuminen vie hieman kauemmin, mutta se opettaa meitä ihmisiä malttamaan ja opettelemaan kuuntelemaan hevosen ääntä. -anne

Contact

Tallilla on kypäriä, turvaliivejä ja hanskoja lainaan. Estetunnille vaaditaan turvaliivin käyttöä alle 18 vuotiaille. Muutoin turvaliivin käyttöä suositellaan.

Henkilökunta tekee töitä myös tallin ulkopuolella. Parhaiten tavoitat meidät viestillä tai whats appilla. Soittoihin vastamme parhaiten iltapäivällä.

News