Tervetuloa Islan tallin Hopoti sivuille. Kesän 2024 leirit ovat nyt myynnissä!  Täältä saat varattua kätevästi mm. ratsastustunnit, ponikerhon ja kilpailuharjoitukset. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat. Ryhmäratsastustunti järjestetään, mikäli tunnilla on kaksi ratsastajaa. Suosittelemme liittymistä johonkin ratsastusseuraan esimerkiksi Äsera-ratsastusseuraan.


Meillä voi maksaa myös Epassilla, Smartumilla ja Eazybreakilla!

Tuntitasoissa 0-tason tunnille et tarvitse minkäänlaista kokemusta ratsastamisesta, perjantain tunneilla on usein tallityttöjä auttamassa hevosten laitossa ja taluttamisessa. 1-tason tunneilla olisi hyvä, että käynti ja ravi onnistuisi itsenäisesti. 1-tason estetunnilla opettelemme lähestymisiä ravissa ja laukassa. 2-tason tunneilla ratsastajan tulee hallita hevonen kaikissa askellajissa ja osata ratsastaa esterataa laukassa. Jos olet epävarma tasostasi, mietitään paras vaihtoehto yhdessä. 

Yksityis- ja paritunteja ei kalenterissa usein ole tarjolla, ne sovitaan asiakkaiden kanssa erikseen. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto esimerkiksi ratsastusta aloittavalle, silloin ohjaajalla on aikaa keskittyä vain yhteen ratsastajan, jolloin oppiminen on tehokasta. Kysy siis rohkeasti aika omalle tunnillesi. Isla pitää usein pari- ja yksityistunnit. Isla on kilpaillut esteitä kansalliselle tasolle sekä koulussa heA tasolle asti. 

Ratsastajan maksimipaino tällä hetkellä on 80-90kg. Painoraja riippuu siitä onko ratsastaja kuinka kokenut. Kokenut ratsastaja osaa kantaa kehonsa häiritsemättä hevosta, ja hevonen jaksaa kantaa näinollen painavamman ratsastajan. 

Islan talli on lämminhenkinen ponitalli Kekkilässä, Saarijärvellä. Talli sijaitsee upeiden Keski-Suomalaisten maisemien äärellä, ja maastoreittejä on kymmeniä kilometrejä. Tallilla on pieniä poneja, isoja poneja sekä muutama hevonen. Talli tarjoaa monipuolisesti tekemistä hevosharrastajille. Tarjolla mm teemapäiviä, talutusratsastusta, ratsastustunteja kentällä ja maastossa, sekä valmennuksia omalla tai tallin hevosella. Kenttä on kivan kokoinen ja se on hiekkapohjainen. Estekalusto on Safety-System. Huomioithan, että tallilla on eniten poneja, joten emme pysty vetämään ratsastustuntia kuudelle normaalikokoiselle aikuiselle. 

Mikäli perheessä ratsastaa enemmän kuin yksi ratsastaja, saat ensimmäisen täysihintaisen kortin jälkeen toisen ja useamman kortin sisarushinnalla. 

Meillä on myös mahdollista kilpailla tallin poneilla omissa tallikilpailuissa. Kisatiimiin pääsee mukaan osallistumalla kilpailuihin tähtääviin tunteihin ja valmennuksiin. Ahkerasti tunneilla käyvät voivat saada tämän jälkeen mahdollisuuden lähteä kisoihin mukaan. 

Ostettuasi lahjakortin, laita viesti numeroon 040 5935085 kenelle kerrat siirretään ja minä päivänä. Mikäli lahjan saajalla ei ole vielä tiliä, voi lahjan saaja ilmoittaa itse, kun on tilin saanut luotua. 

Islan tallin historiaa. Islan talli on saanut alkunsa käytetyn pyörän kaupoista. Pyörän ostanut perhe alkoi käydä tallilla ratsastamassa silloin tällöin. Pikkuhiljaa sana kiiri, ja kyselyjä alkoi tulla niin paljon, että päätin herättää henkiin vanhan toiminimeni. Jonkin ajan kuluttua tuli itselleni tunne, että haluan käydä hevospuolelle koulutuksen, pelkkä kokemus ei riittäisi. Valmistuin tammikuussa 2019 hevostenhoitajaksi ja hevosharrasteohjaajaksi kiitettävin arvosanoin. Toiselta ammatiltani olen mielenterveys/päihdepuolen lähihoitaja. Teen päätyöni kuntoutuskodissa, joten puhelimen ääressä en aina pysty olemaan.

Tilalla olevista poneista moni on tullut meille sattuman kautta. Osa sairauden saattelemana, osa puolestaan onnettomuuden tai muun koettelemuksen kautta. Jokaisesta on kuoriutunut suloinen, ihmisiä rakasta persoona. Toisilla tosin tutustuminen vie hieman kauemmin, mutta se opettaa meitä ihmisiä malttamaan ja opettelemaan kuuntelemaan hevosen ääntä. -anne

Contact

Tallilla on kypäriä, turvaliivejä ja hanskoja lainaan. Estetunnille vaaditaan turvaliivin käyttöä alle 18 vuotiaille. Muutoin turvaliivin käyttöä suositellaan.

Henkilökunta tekee vuorotyötä hoitoalalla tallin ulkopuolella, joten puhelimeen ei aina pääse vastaamaan. Parhaiten tavoitat meidät viestillä tai whats appilla.

News