Tervetuloa Islan tallin Hopoti sivuille. Täältä saat varattua kätevästi mm. ratsastustunnit! Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet ratsastajat!

Islan talli on lämminhenkinen ponitalli Kekkilässä, Saarijärvellä. Talli sijaitsee upeiden Keski-Suomalaisten maisemien äärellä, ja maastoreittejä on kymmeniä kilometrejä. Tallilla on pieniä poneja, isoja poneja sekä muutama hevonen. Talli tarjoaa monipuolisesti tekemistä hevosharrastajille. Tarjolla mm teemapäiviä, talutusratsastusta, ratsastustunteja kentällä ja maastossa, pidempiä maastoretkiä, sekä valmennuksia omalla tai tallin hevosella. Kenttä on kivan kokoinen ja se on hiekkapohjainen. Estekalusto on Safety-System. Huomioithan, että tallilla on eniten poneja, joten emme pysty vetämään ratsastustuntia kuudelle normaalikokoiselle aikuiselle. Etsinnässä on kokoajan isompia hevosia.

Mikäli perheessä ratsastaa enemmän kuin yksi ratsastaja, saat ensimmäisen täysihintaisen kortin tai irtotunnin jälkeen muille perheenjäsenille sisarushinnalla kortin tai irtotunnin. 

Meillä on myös mahdollista kilpailla tallin poneilla. Kisatiimiin pääsee mukaan osallistumalla kilpailuihin tähtääviin tunteihin ja valmennuksiin. Ahkerasti tunneilla käyvät saavat tämän jälkeen mahdollisuuden lähteä kisareissuille mukaan.

Tarjolla on myös pihatto-/karsinapaikkoja.

 

Islan tallin historiaa. Islan talli on saanut alkunsa käytetyn pyörän kaupoista. Pyörän ostanut perhe alkoi käydä tallilla ratsastamassa silloin tällöin. Pikkuhiljaa sana kiiri, ja kyselyjä alkoi tulla niin paljon, että päätin herättää henkiin vanhan toiminimeni. Jonkin ajan kuluttua tuli itselleni tunne, että haluan käydä hevospuolelle koulutuksen, pelkkä kokemus ei riittäisi. Valmistuin tammikuussa 2020 hevostenhoitajaksi ja hevosharrasteohjaajaksi kiitettävin arvosanoin.

Tilalla olevista poneista moni on tullut meille sattuman kautta. Osa sairauden saattelemana, osa puolestaan onnettomuuden tai muun koettelemuksen kautta. Jokaisesta on kuoriutut suloinen, ihmisiä rakasta persoona. Toisilla tosin tutustuminen vie hieman kauemmin, mutta se opettaa meitä ihmisiä malttamaan ja opettelemaan kuuntelemaan hevosen ääntä. -anne

Contact

Tallilla on kypäriä, turvaliivejä ja hanskoja lainaan. Estetunnille vaaditaan turvaliivin käyttöä alle 18 vuotiaille. Muutoin turvaliivin käyttöä suositellaan.

Henkilökunta tekee töitä myös tallin ulkopuolella. Parhaiten tavoitat meidät viestillä tai whats appilla. Soittoihin vastamme parhaiten iltapäivällä.

News