Tervetuloa Jäälintallille!

Jäälintalli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu joka sijaitsee Oulun Jäälissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Jäälintallilla järjestetään ratsastustunteja kaiken tasoisille ratsastajille. Opetuskäytössä meillä on monenlaisia hevosia aina pienistä shettiksistä isoihin yksityisomistuksessa oleviin ratsuihin, alkeisponeista HeA -tasoisiin hevosiin. Tallilla asuu yhteensä 25 hevosta ja ponia.

Ratsastustuntien käytössä on hyväpohjanen, maneesi, iso valaistu ratsastuskenttä, laadukas estekalusto sekä mahtavat maastot. Ratsastustunnit järjestetään max 8 ratsukon ryhmissä, mutta myös pienryhmä- ja yksityistunteja on tarjolla. Mikäli kalenterista ei löydy sopivaa tuntia, niin otahan yhteyttä, räätälöimme mielellämme sopivia tunteja toiveiden mukaan!

Kun haluat varata Jäälintallilta tunnin ensimmäistä kertaa, laitahan tekstari/whatsapp -viesti opettajallemme Minnalle numeroon 045-3291602 niin etsimme sinulle sopivan tunnin. Jos et ole käynyt meillä ennen ratsastamassa, saat ensimmäisen tuntisi 20 euron alehintaan!

Contact

Whatsappilla tai tekstarilla tavoittaa nopeiten!
Ratsastustunteja kaikkina muina päivinä paitsi ei tiistaisin. Heinäkuun olemme lomalla, silloin järjestämme vain satunnaisesti tunteja.
(Soittoaika arkisin klo 15-17. Jos emme vastaa, lähetä viesti).

News