KJ Equine Balance Pihattotalli on kodinomainen talli, jossa hevoset saavat elää lajityypillistä elämää laumoissa hevosina, opettaen samalla meitä ihmisiä. Tallillamme keskitytään hevosen ja ihmisen väliseen lempeään vuorovaikutukseen ja sen kehittämiseen monipuolisesti hevosen kanssa harrastaen, tapahtuipa se sitten maasta käsin, ratsailta tai ajaen, pienryhmissä tai yksityistunnilla.

Hevosen ja ratsastajan pehmeään vuorovaikutukseen sekä biomekaniikkaan keskittyvät ratsastustuntimme ja herkät hevosemme sopivat sinulle erityisesti jos haluat kehittää suhdettasi hevoseen sekä oppia ratsastamaan vuorovaikutteisesti, pehmeästi istunnalla kehittäen kehotietoisuuttasi ja kevyin avuin hevosen kanssa kommunikoiden. Ratsastamme klassisen kouluratsastuksen periaatteisiin perustuen, pehmeitä arvoja kunnioittaen, hevosta ja ratsastajaa kuunnellen. Huomioithan, että koska keskitymme ratsastuksessamme harmoniseen vuoropuheluun hevosen kanssa mm. istunnan kautta, emme käytä tuntiemme suunnittelun perustana Hopotin asettamia taitotasoja.

Opetamme myös klassista maastakäsin työskentelemistä hevosen kanssa. Maasta käsin työskentelemällä voit parantaa suhdettasi hevoseen sekä kehittää vuorovaikutustaitojasi. Maasta käsin voit myös jumpata hevosta, kuntouttaa toipilasta, harjoitella ja opettaa hevoselle kouluratsastusliikkeitä aina vaikeisiin kouluratsastusliikkeisiin saakka. Maasta käsin työskenteleminen on sekä hyödyllistä että antoisaa.  Lisäksi meillä voit harrastaa esimerkiksi hevosagilityä hevostemme ja poniemme kanssa sekä opiskella positiivisen vahvisteen kayttöä hevosen kanssa.

Meillä voit opetella myös hevosen valjastusta sekä ajoa. Hevosemme taitavat sekä perusajon että perinteisen työajon tehtäviä. Olemme keskittyneet erityisesti pienimuotoiseen työajoon sekä perinneajoon.

Tarjoamme myös sosiaalipedagogista ja muuta kuntouttavaa hevos- ja tallitoimintaa.

Huomioithan että voit varata tunnin edelleen myös puhelimitse. Soita, jos haluat varata yksityistunnin tai muun viikko-ohjelmasta poikkeavan, esimerkiksi ajotunnin tai vaikka opetella rekivaljastusta. Soita myös siinä tapauksessa jos haluat maksaa tuntisi tai osan siitä ePassilla, Smartumilla tai Edenredillä.


Contact

Jos olet uusi asiakas ja et osaa sanoa millainen tunti sinulle sopii tai haluat jutella ennen varaamista, soittele rohkeasti. Parhaiten saat meidät puhelimitse kiinni arkisin klo 8.30-15.30 välisenä aikana. Ollessani varattuna asiakkaan kanssa en pysty välttämättä vastaamaan, jätäthän viestin tai soittopyynnön niin soitan takaisin vapauduttuani. t. Kristiina Pihattotallilta

News