Kaustisen Ratsutalli on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Keski-Pohjanmaan ammattiopiston yhteydessä. Ammattiopisto omistaa hevoset, joita käytetään sekä hevosopiskelijoiden koulutuksessa että ratsastuskoulun toiminnassa.

Tallilla pääset aloittamaan ratsastusharrastuksen turvallisesti ja helposti. Tunnit järjestetään tasoryhmissä, jotka alkavat alkeista ja jatkuvat perustasolle. Myös kokeneemmille ratsastuksen harrastajille löytyy sopivia ryhmiä.

Ratsastuskoulu tarjoaa ratsastustunteja ja kesäisin ratsastusleirejä. Talvikaudella 6-12-vuotiaille lapsille järjestetään hevoskerho, jossa tutustutaan hevosiin ja hevosen hoitoon. Pitkin vuotta järjestetään erilaisia hevosalan yleisötapahtumia.

Opetuskäytössä meillä on 12 hevosta, joista löytyy yksi poni, 6 suomenhevosta ja loput eri ikäisiä puoliverisiä.

Tulevaisuudessa tarjoamme myös rentouttavia maastolenkkejä valikoimassamme. Maastoratsastus on suunnattu pääosin aikuisille.

SYKSYN 2021 TUNNIT Löydät Ratsastustunnit -kalenterista.

Tarkista itsellesi sopiva ryhmä Sannalta.

Tarkistathan tietosi (mm. ikä, pituus, paino, ratsastustaito) Hopotissa. Tietoja tarvitaan hevosten jakamisessa!

Yksityistuntia voit kysyä viestillä Sannalta.

Huomioithan myös, että kaikkien vakioratsastajien täytyy kuulua johonkin ratsastusseuraan tai heillä täytyy olla Green Card. Osoitteesta https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity/ löydät tietojja seuraan liittymisestä sekä seurahakurin. Kaustisen alueen seura on Perhonjokilaakson Ratsastajat, mutta lähialueilla on myös muita seuroja. https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/green-card/ löytyy lisää tietoa green cardista ja ohjeet sen hankkimiseksi. 

Contact

Aukioloajat syksy 2021:
Torstaisin 16-20

Parhaiten tavoittaa sähköpostilla tai WhatsApp/tekstiviestillä. Jos en vastaa puhelimeen, soitan takaisin.

News