Tulethan varustamaan hevosesi n. 30 min ennen tuntisi alkua! Ilmoita numeroon viestillä, jos olet myöhässä.

Ratsastustunnit ovat alkaneet. Elo- ja syyskuun tunnit löytyvät varauskalenterista, tervetuloa!


Kaustisen Ratsutalli on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Keski-Pohjanmaan ammattiopiston yhteydessä. Ammattiopisto omistaa hevoset, joita käytetään sekä hevosopiskelijoiden koulutuksessa että ratsastuskoulun toiminnassa.

Tallilla pääset aloittamaan ratsastusharrastuksen turvallisesti ja helposti. Tunnit järjestetään tasoryhmissä, jotka alkavat alkeista ja jatkuvat perustasolle. Myös kokeneemmille ratsastuksen harrastajille löytyy sopivia ryhmiä.

Ratsastuskoulu tarjoaa ratsastustunteja ja kesäisin ratsastusleirejä. Talvikaudella 6-12-vuotiaille lapsille järjestetään hevoskerho, jossa tutustutaan hevosiin ja hevosen hoitoon. Pitkin vuotta järjestetään erilaisia hevosalan yleisötapahtumia.

Opetuskäytössä meillä on 11 hevosta, joista löytyy yksi poni, suomenhevosia ja eri ikäisiä puoliverisiä.

Tulevaisuudessa tarjoamme myös rentouttavia maastolenkkejä valikoimassamme. Maastoratsastus on suunnattu pääosin aikuisille.

Tarkista itsellesi sopiva ryhmä opettajalta.

Tarkistathan tietosi (mm. ikä, pituus, paino, ratsastustaito) Hopotissa. Tietoja tarvitaan hevosten jakamisessa!

Huomioithan myös, että kaikkien vakioratsastajien täytyy kuulua johonkin ratsastusseuraan tai heillä täytyy olla Green Card. Osoitteesta https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity/ löydät tietojja seuraan liittymisestä sekä seurahakurin. Kaustisen alueen seura on Perhonjokilaakson Ratsastajat, mutta lähialueilla on myös muita seuroja. https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/green-card/ löytyy lisää tietoa green cardista ja ohjeet sen hankkimiseksi. 

Contact

Aukioloajat kevät 2023, toistaiseksi:
Torstaisin 16-20
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Parhaiten tavoittaa sähköpostilla tai WhatsApp/tekstiviestillä. Jos en vastaa puhelimeen, soitan takaisin.

News