Kelokoski Horses Nurmeksessa tarjoaa valmennustyyppisiä pienryhmä- ja yksityistunteja. Kelokosken Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu.

Käytössäsi ovat osaavat ja herkät opetushevoset. Kokeneilla, koulutetuilla ohjaajilla on valmius viedä taitojasi uudelle tasolle mm. Centered Riding-menetelmiä hyödyntäen. Olemme erikoistuneet ratsastajan kehonhallintaan ja ratsukon biomekaniikkaan.

Lähtökohtina opetuksessa pidämme hevosen hyvinvointia ja ratsastajan oikeaoppista, korrektia istuntaa sekä pehmeää vaikuttamista hevoseen, joista muodostuu ratsukon välinen saumaton yhteistyö.

Palvelumme sopivat niin ratsastuksen maailmaan tutustuville kuin kokeneillekin harrastajille. Mikäli olet ratsastanut vain vähän tai et ollenkaan, tai viime kerrasta on pitkä aika, suosittelemme aluksi yksityisopetusta. Yksityistunteja on saatavilla myös muina kuin varauskalenterissamme näkyvinä aikoina. Jos haluat sopia ajankohdasta tai olet epävarma sinulle sopivasta ratsastustunnista, ota rohkeasti yhteyttä niin opettajamme auttavat sopivan vaihtoehdon löytämisessä. Vähintään perusasiat hallitseville ratsastajille saatavilla erilaisia ryhmä- ja yksityistunteja oman valinnan mukaan.

Lämpimästi tervetuloa Kelokoskelle!

Contact

Tavoitat meidät puhelinnumerosta 050 477 5277 sekä sähköpostitse info@kelokoski.fi.

Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, voit soittaa myöhemmin uudestaan tai lähettää meille viestin. Otamme sinuun yhteyttä heti kun se on mahdollista.