Kiviojan Ponitalli on SRL:n hyväksymä RATSASTUSKOULU. Se sijaitsee Lappeenrannassa Vilkjärven kylässä kauniissa maalaismaisemassa kahden järven välissä 17km Lappeenrannan keskustasta.

Olemme erikoistuneet poneihin. Ratsastajien käytössä on isoja connemaraponeja, keskikokoisia dartmoorinponeja sekä pieniä shetlanninponeja. Muutama hevonenkin meiltä löytyy.

Panostamme ponien hyvinvointiin ja ratsastajien turvallisuuteen. Ponien käytössä on 15 paikkainen talli ja kolme pihattoa. Kesäisin ponit ovat tallia ympäröivillä laajoilla laitumilla. Ratsastuksenopetusta saat meiltä maksimissaan kuuden ratsastajan ryhmissä. Ponit ovat laadukkaita opetusmestareita, joilla on ilo ratsastaa. Meillä on myös kasvatustoimintaa ja monet tuntiponit ovat omakasvatteja. Meillä on iso maneesi ja ulkokenttä erikoisesteineen sekä laajat ja monipuoliset maastoreitit. Oppilaidemme käytössä on myös No Shout-äänentoistojärjestelmä. Tutustu tunteihimme välilehdeltä Varaus sekä hevosiimme välilehdeltä Hevoset.

Pyrimme, että jokainen ratsastaja lähtee tunnilta hyvillä mielin, jälleen mukava ratsastuskokemus takana.

Jos kiinnostuit tallistamme, niin voit varata täältä Hopotista yksittäisen ratsastustunnin aikaisintaan viikkoa aikaisemmin. Vakiotuntimahdollisuuksista voit kysellä sitten opettajalta tai soitella/viestitellä Hannalle puh. 050-3834300).


TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

 

Contact

Tallillamme on tunteja viitenä päivänä viikossa: maanantaista perjantaihin. Sunnuntaisin talli on kiinni.

News