Kojolan Ratsupalvelut Oy:n tallilla toimiva Hevosharrastuspalvelut Marianne Hyyrynen on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli.

Tallilla pääset aloittamaan ratsastusharrastuksen turvallisesti ja helposti. Myös kokeneemmille ratsastuksen harrastajille löytyy sopivia ryhmiä. Ratsastustunneillamme lapset ja nuoret ovat pääkohderyhmä, mutta myös aikuisille löytyy omat ryhmät.

Haluatko kokeilla tai harjoitella hevosella tai ponilla ajamista, onnistuu myös se meillä!

Rentouttavia maastolenkkejä sekä jatkossa myös ratsastusretkiä löytyy myös valikoimistamme. Maastoratsastus on suunnattu pääosin aikuisille.

KEVÄTKAUDEN 2020 TUNNIT löydät Ratsastustunnit -kalenterista viikolta 2 alkaen! Varaa kevätkauden tunnit jo nyt kausimaksulla! Maksa nyt varasmaksu 80€ ja loput oman valinnan mukaan 1-5 korottomassa erässä kauden aikana.

Tarkista itsellesi sopiva ryhmä Mariannelta.

Tarkistathan tietosi (mm. pituus, paino, ratsastustaito) Hopotissa.

Huomioithan myös, että kaikkien vakioratsastajien täytyy kuulua johonkin ratsastusseuraan tai heillä täytyy olla Green Card. www.hevosharrastuspalvelut.fi löytyy lisää  tietoa ja linkit, joiden kautta voit hankkia ne!

Kaikki koko kauden varanneet saavat lisätunnit 20€/tunti.

HUOM! Uudet asiakkaat, ilmoittautukaa ensin Mariannelle tai puhelimella/ WhatssApp tai Messenger -viestillä! 

Muistathan kertoa ikäsi, painosi, pituutesi ja ratsastuskokemuksesi - tietoja tarvitaan hevosten jakamisessa!

Contact

Aukioloajat tammi-toukokuu 2020:

ma suljettu
ti-pe klo: 17-21
la-su klo: 14-19

Huom! Parhaiten tavoitat WhatssApp tai Facebook -viestillä (hevosharrastuspalvelut). Sähköposti toimii myös.

Puhelimeen en juuri ehdi vastata (parhaiten vastaan arkipäivinä klo: 8-8.30 tai 16-17). Kesällä tavoittaa muinakin aikoina! :)