Tervetuloa! Maneesimme on takuuvarmasti ruuhkaton, sillä sinne otetaan kerrallaan vain neljä ratsukkoa. Meillä on siis rauhallista myös arki-iltaisin. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan harjoitteluusi. Oma valmentajasi on myös tervetullut, kunhan otatte huomioon muut ratsukot. Voit myös halutessasi vuokrata koko maneesin itsellesi.

Lämmitetty maneesimme on suunniteltu siten, että se palvelisi sekä koulu- että esteratsastajia vuodenajasta riippumatta harrastajista ammattilaisiin. Ratsastusala on 20 * 60 m. Pohja on ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama. Pintahiekka on Ajalinin seulottua ratsastuskenttähiekkaa ja siihen on sekoitettu Geopat-kuitua. Valaistus on toteutettu led-valoin, jotka luovat kirkkaan ja tasaisen valon koko ratsastusalueelle. Maneesin vapaa korkeus on keskellä 8 metriä ja reunoilla 5 metriä. Kentällä on selkeät pitkän radan kirjaimet, 30 metriä peiliä ja potkuaitaan rakennetuista kaapeista löytyy Hallahuhdan estekalusto. 

Contact

AJO-OHJEET: Maneesin käyntiosoite Tursolantie 11, Sahalahti. Käänny Tursolantieltä korkeaa viljankuivaamoa kohti. Maneesille lähtee oma tie kuivaamon oikealta puolelta. Tunnistat maneesin suuresta puolikaaren muotoisesta päätyikkunasta. Maneesin toisessa päässä on tilaa parkkeerata.

Jos saavut Lahdesta/Hämeenlinnasta päin, älä käänny Iharintielle, vaan jatka 12-tiellä Sahalahti -rampille asti ja jatka tielle 325. (Iharintie on hyvin mutkainen ja ajoittain huonokuntoinen.)

Tervetuloa!

News