Kylätien Talli on rauhallinen ja pieni talli Simon Maksniemessä. Talli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, nelostien varrella.

Meillä pääset ratsastamaan pienryhmätunneilla, joissa on aina kerrallaan maksimissaan neljä ratsastajaa. Pienryhmät takaavat, että opetus on jokaisella ratsastuskerrallasi laadukasta ja yksilöllistä. Pyrimme jakamaan ryhmiin aina samanhenkistä porukkaa, jotta jokaisella ratsastusryhmällä olisi mahdollisimman samanlaiset tavoitteet. 

Kylätien Tallilla on mahdollista päästä myös yksityistunneille, tai valmentautua oman hevosesi kanssa. Harjoittelemme ratsastustunneilla monipuolisesti koulu- ja esteratsastusta. Tarjoamme myös oppia hevosen käsittelemiseen maasta käsin. Nämä tunnit ovat oivallisia henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hevosesta eläimenä, ja haluavat oppia luomaan niihin entistä syvemmän yhteyden. Näillä tunneilla opitaan muun muassa miten hevonen oppii, miten levottoman hevosen voi saada rentoutumaan ja miten hevosta voi siedättää eri asioihin. Maasta käsittelyn ja hevosen koulutuksen perustana toimii meillä TRT-method.

Kaikki ratsastustunnit pidetään hiekkapohjaisella ulkokentällä. Järjestämme myös tilauksien mukaan maastoretkiä, enimmäkseen viikonloppuisin. Opetuksesta vastaa yrittäjä, koulutettu ratsastuksenohjaaja Roosa Toivanen. 

Huomaathan, että kaikki toiminta tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Yritys ei vakuuta ratsastajia. Suosittelemme liittymään paikallisen ratsastusseuran, Simon Seudun Ratsastajien jäseneksi. Ratsastusseuran jäsenenä saat kattavan vakuutusturvan harrastukseesi!

Contact

Vastaan puhelimitse tehtyihin tiedusteluihin ma-pe klo 8-15 välillä. Kiireettömässä asiassa jätä viesti (myös WhatsApp) tai sähköposti. Jos olet uusi asiakas, ota mielellään yhteyttä tallille ennen varaamista, niin varmistetaan sinulle sopivan tasoinen ryhmä! Toivomme kaikki varaukset ja maksut tehtävän Hopotin kautta. Smartum liikuntaseteleillä maksaminen ei onnistu Hopotissa, joten sen voit hoitaa erikseen.

News