Tervetuloa LaKu Stallille!

LaKu Stall on Jyväskylässä sijaitseva laadukas ja monipuolinen ratsastuskoulu ja valmennustalli. Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä jäsentalli.


Sinun tavoitteesi ratsastamisessa ovat myös meidän tavoitteita. Saat meiltä yksilöllistä opetusta, joka vie sinua eteenpäin, myös valmennus- ja kilpailutasolla jos tähtäät niihin. Voit ratsastaa ja valmentautua meillä omalla hevosellasi tai tallimme hevosilla oman tasosi mukaan. Meillä ratsastaminen on turvallista koulutetuilla ja osaavilla hevosilla kokeneiden ammattilaisopettajien opetuksessa. Meille on erityisen tärkeää myös hevostemme hyvinvointi ja panostamme siihen. Näin pystymme tarjoamaan laatua myös opetushevostemme kautta sinulle.

Contact

Varauksen sulkeuduttua otathan yhteyttä meihin puhelimitse. Ratsastustunnit ja niiden paikkatilanteen näet Hopotissa. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa ratsastamaan meille, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Näin varmistamme, että sinulle varataan taitotasoosi ja ratsastuskokemukseesi sopiva tunti.

Tuntivaraukset ja ratsastuskoulu
040 963 2555 tai info@lakustall.com

Myyntihevoset
Auli Lamers, 050 531 9917

News