Olemme Ratsastusleireihin keskittynyt Pihattotalli Laukaan Vehniällä. Noin 20km Jyväskylän keskusta alueelta ja 5km Tikkakoskelta.


Ratsastusleirejä löytyy kaikentasoisille ratsastajille.Alkeis ja hoitoleireillä aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, meillä on pienet ryhmät ja riittävästi henkilökuntaa myös alkutaipaleelle.

Yleis ja Toiveleireillä harrastetaan hevosia monipuolisesti, toteuta toiveesi!

Esteleirimme ovat suunnattu pidempään ratsastaneille,joilla on jo hyvin säännöllistä harrastusta takana. Esteleirieillä keskitymme esteratsastukseen sen erimuodoissa, pidetään toki myös hauskaa yömaastoilun tai vaikka ilman satulaa tunnin merkeissä.

Talvikaudella ja leirien ulkopuolisena aikana tarjoamme ryhmäratsastustunteja 2-3 ratsastajalle valaistulla kentällä sekä maastossa. Pienillä poneilla voit tulla talutusratsastamaan yksilöllisessä opastuksessa.

Hevosiamme voi vuokrata itsenäiseen ratsastukseen nuoret ja aikuiset, joilla hyvät nykyaikaiset hevosenkäsittely ja hevoslähtöiset perusratsastustaidot. Itsenäisestä ratsastuksesta sovitaan tapauskohtaisesti ja etusijalla ovat useamman kerran viikossa käyvät "vakkarit". Suosittelemme ensin tallimme tapoihin tutustumiseen ratsastustunnin tai leirin kautta, jotta meidän tavat ovat tutut ja saat kattavat ohjeet hevosten kanssa toimimiseen.


  

News