Liljevikin Islanninhevoset tarjoavat sinulle mukavia hetkiä kauniissa maalaismiljöössä yhdessä ihanien islanninhevosten kanssa. 

Tarjoamme ohjattua ratsastusta ratsastuskentällä 3 hengen pienryhmissä, pareittain tai yksilötuntina. Kaikki varaukset ja tiedustelut tällä hetkellä tekstiviestitse 0405900833. Tekstiviestitse voit myös ilmoittautua listalle jonottamaan paria tai pienryhmää, mikäli olisit tulossa yksin, mutta et halua varata yksityistuntia. Pyrimme muodostamaan myös vakituisia pareja/ryhmiä jo nyt syksylle 2023 kysynnän mukaan.

Kokeneiden ratsastajien kanssa on mahdollista sopia myös ohjattuja maastoratsastuksia. Maastot tapahtuvat lähiympäristössä keliolosuhteiden salliessa. Syyskaudella mahdollisuus esimerkiksi kivoihin sänkipeltoretkiin. Maastoratsastuksen askellajit määräytyvät osaamistason ja kelien mukaan.


3 hengen pienryhmä/paritunti: 25€/hlö

Yksityistunti: 50€/hlö

Kokeneiden vakiasiakkaiden maastoratsastus: 40€/hlö

(Meillä käy käteinen, korttimaksu sekä E-passi)


Tunneilla käytössä ovat kolme laadukasta ja kilttiä islanninhevosta. Tunnit pidetään valaistulla ratsastuskentällä. Kaikki hevosemme soveltuvat kaiken tasoisille ratsastajille. Tunnin taso ja sisältö räätälöidään ratsastajien tason, toiveiden ja keliolosuhteiden mukaisesti. 

Ohjaajana toimii hevostemme toinen omistaja Iida Jurvanen. Iidalla on pitkä kokemus erityisesti kilpailemisesta askellajiratsastuksessa sekä nuorten hevosten kouluttamisesta ja treenaamisesta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan alkuperäisrotuun ja nauttimaan hevostemme kanssa harrastamisesta!

 Muuta:

-Meillä on mahdollisuus myös itsenäiseen hevosen vuokraukseen. n. 15€/krt. Kysy lisää viestitse.

-Yksi pihattopaikka tarjolla kiltille ponille/pienelle hevoselle. Sopimuksesta riippuen 250-300€/kk. Kysy lisää viestitse.

-Etsinnässä myös talliapulainen muutamaksi tunniksi viikottain, vakituisina päivinä. Tehtäviin kuuluu enimmäkseen siivoiluhommia ja varustehuoltoa. Korvaus ilmaisina ratsastuskertoina.


Y tunnus 2842651-3


Contact

Tavoitat meidät parhaiten WhatsAppilla tai tekstiviestitse.

Pitkäjärventieltä käännytään postilaatikoiden kohdalta pienelle hiekkatielle, jota ajetaan n. 50m. Oikealla puolen hiekkatietä on pieni tumma tallirakennus. Auton voi jättää pihapiiriin tai hiekkatien varteen.

News