24 hevosen kotitallilla harrastamme ratsastusta aktiivisesti. Tunnit pyörivät muuten paitsi keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina on pienryhmä ja kurssitoimintaa. Niihin varaus tapahtuu suoraan Riinan kautta ja niistä tulee tänne ilmoitus vain,jos niihin jää tilaa. Ole siispä kuulolla mitä haluaisit niin pyrimme järjestämään. Lomilla leiritoiminta on meidän suosikki juttuja. Toiminta on jatkunut vuodesta 2000.

Tallimme on ennemmin ratsastus- tai yksityistalli,kuin ratsastuskoulu. Toimintamme on monimuotoista ja perustuu hevosystävälliseen ratsastukseen, sekä hevosten käsittelyyn. Meidän ratsastajista tulee usein pitkänlinjan hevosihmisiä ja osa lähtee alalle. Emme suosi vanhanaikaisia saksalaistyyppisiä menetelmiä hevosten kanssa ja siksi tallimme hevoset ovatkin kilttejä ja järkeviä ratsuja. Kauniin ratsastuksen ja hevosten vaihtuvuuden vähentämisen vuoksi hyppäämme esteitä vain tiettyinä päivinä viikosta, mutta hyppyihin saa tulla mukaan kun haluaa. Pointtina meillä ratsastuksessa on hevosten rentous ja luottamus, kun taas esteillä nopeus ja reaktiivisuus. Ne eivät varsinaisesti tue toisiaan,kun suuntauksemme on istunnalla ratsastuksessa. Mahdollisimman pienet huomaamattomat avut: vähiten jalalla ja kädellä ratsastus, eniten istunta. Kilpailuissa olemme loistaneet silti kaikissa lajeissa.

Meillä voi myös ajaa, vikeltää, uittaa, maastoilla, lännenratsastaa, vaeltaa. Tervetuloa ihmisystävälliseen porukkaamme. Kiusaaminen ja muiden arvostelu on ehdottomasti kielletty-> jokainen kehittyy omaan tahtiin. Toimintamme voi sopia myös pelokkaille,koska hevosemme ovat kivoja. Kerro kuitenkin heti alkuun peloistasi niin osaamme ottaa sen huomioon. Silti jokainen putoaa joskus,vaikka hevosen kompastuessa.

Contact

Voit kysellä mitä tahansa joko soittamalla, whatsappilla, messengerillä, instassa, tekstarilla.. Ole rohkeasti yhteydessä, vaikka olisit lapsi.

News