Mäntsälän ratsastuskoulu on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu Mäntsälän Liljendahlissa. Ratsastuskoululla järjestetään viikkotuntien lisäksi erilaisia kursseja, merkkisuorituksia, rataharjoituksia ja valmennuksia niin ratsastuskoululaisille kuin yksityisratsukoillekin. Viikkotunteja ja kursseja järjestetään sekä kouluratsastuksessa että esteratsastuksessa. Perheen pienimmille on tarjolla ponitunteja ja heppakerhotoimintaa. Kesäisin järjestetään myös leirejä.

Mäntsälän ratsastuskoulussa on aina ammattitaitoinen henkilökunta paikalla auttamassa ja neuvomassa. Toiminnassa panostetaan laatuun ja turvallisuuteen eli esim. viikkotunnit tulevat olemaan neljän hengen pienryhmiä, hevoset ja ponit hyväluonteisia ja laadukkaita.

Hevosten hyvinvointi on yksi tärkeimmistä ratsastuskoulun toimintaperiaatteista. Niitä läpiratsastetaan säännöllisesti ja työn vastapainoksi myös levätään ja kesäkaudella lomaillaan. Tavoitteenamme on hankkia ratsastuskoulukäyttöön noin 10-12 opetushevosta toiminnan aloitukseen mennessä. Lisää hevosia on siis vielä tulossa :)

News