Miran Miniponit tarjoaa ohjatusti miniponien hoitamista, maastakäsittelyä, talutusratsastusta, alkeisratsastusta tavoitteena itsenäinen ratsastus tai ponikärryajelua upeissa maalaismaisemissa Espoon Oittaalla.

Olemme vuokralla yksityisen omistamalla maatilalla. Kunnioitamme tallin naapureiden yksityisyyttä ja esim. jätämme autot merkityille parkkipaikoille. Pikkutallit sijaitsevat ison tallin takana, jonne jalankulku merkityiltä parkkipaikoilta Rantaojantien kautta. Kysy tarvittaessa tarkempia ajo-ohjeita. Tallikäynti tai tunti sovitaan tai varataan aina etukäteen.

TALLILLA ON VAIN MUUTAMA PARKKIPAIKKA, JOTEN VALITETTAVASTI JOUDUMME RAJAAMAAN AUTOJEN MÄÄRÄÄ VAIN TUNNIN VARANNEILLE.

Tallilla on myös muiden hevosia ja muita eläimiä. Annetaan niiden ulkoilla rauhassa. Jos esim. lampaat tulevat tervehtimään niin niille voi tarjota rapsutukset. Millekään eläimelle ei saa antaa mitään ruokaa tai herkkuja ettei ne sairastu.

Toiminta sopii niin lapsille kuin aikuisille, myös erityislapsille ja -aikuisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaamme yksilöllisesti asiakkaan taso huomioiden. Meillä nuorimmat poninhoitajat ja ratsastajat on alle 2 -vuotiaita.

Oma poni = Oma aikuinen poninkäsittelytaitoinen avustaja/taluttaja mukaan. Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. talutusratsastusta maastossa ja/tai kentällä. Ratsastajan painoraja 30kg. Oma poni -tunnilla voi osallistua myös ohjatulle tunnille oman aikuisen taluttajan kanssa.

Oma poni maastossa = Oma aikuinen poninkäsittelytaitoinen avustaja/taluttaja mukaan. Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. talutusratsastusta maastossa. Ratsastajan painoraja 30kg. Oma poni maastossa -tunnilla voi osallistua myös ohjatulle tunnille oman aikuisen taluttajan kanssa.

Oma poni kaverin kanssa = Oma aikuinen poninkäsittelytaitoinen avustaja/taluttaja mukaan.  Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua kaverin kanssa, johon sisältyy talutusratsastusta vuorotellen maastossa ja/tai kentällä, jos kenttä on vapaana 15min. + 15min. Ratsastajan painoraja 30kg.

Talutusratsastus 15min. = Talutusratsastus miniponilla maastossa n. 15min. Ratsastajan painoraja max. 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta.

Miniponi maastossa = Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. talutusratsastusta maastossa. Ratsastajan painoraja 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta.

Miniponi 1h = Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. ratsastusta kentällä talutuksessa tai ratsastajan taitojen mukaan illman. Ratsastajan painoraja 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta. Opetus kentällä sisältyy hintaan.

Miniponi kaverin kanssa = Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua kaverin kanssa, johon sisältyy talutusratsastusta vuorotellen maastossa ja/tai kentällä 15min. + 15min. Ratsastajan painoraja 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta.

Miniponin maastakäsittely = Tunnilla harjoitellaan turvallista ja ponilähtöistä poninkäsittelyä erilaisissa tilanteissa. Harjoitellaan myös esim. ponin talutusta kentällä ja maastossa, ohjasajoa, juoksutusta liinassa sekä poniagilityä. Jokaisella tunnilla on oma teema mikä selviää tunnin alussa. Tunnin alussa ja lopussa harjataan ponit sekä varustetaan asianmukaisilla varusteilla. Kypärä ja hanskat mukaan! Tunnilla ei ole yläikärajaa.

Jos et löydä kalenterista sopivaa tuntia tai olet epävarma minkä tunnin valitset, ota yhteyttä.

News