Miran Miniponit tarjoaa ohjatusti miniponien hoitamista, maastakäsittelyä, talutusratsastusta, alkeisratsastusta tavoitteena itsenäinen ratsastus tai ponikärryajelua upeissa maalaismaisemissa Espoon Oittaalla.

Olemme tallissa vuokralla pienen yksityistien varrella. Kunnioitamme tallin naapureiden yksityisyyttä ja esim. jätämme autot parkkipaikalle. Kysy tarvittaessa tarkempia ajo-ohjeita. Tallikäynti tai tunti sovitaan tai varataan aina etukäteen.

TALLILLA ON VAIN MUUTAMA PARKKIPAIKKA, JOTEN VALITETTAVASTI JOUDUMME RAJAAMAAN AUTOJEN MÄÄRÄÄ VAIN TUNNIN VARANNEILLE.

Tallilla on myös muiden hevosia ja muita eläimiä. Annetaan niiden ulkoilla rauhassa. Jos esim. lampaat tulevat tervehtimään niin niille voi tarjota rapsutukset. Millekään eläimelle ei saa antaa mitään ruokaa tai herkkuja ettei ne sairastu.

Toiminta sopii niin lapsille kuin aikuisille, myös erityislapsille ja -aikuisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaamme yksilöllisesti asiakkaan taso huomioiden.

Ponin vuokrausta pikkuratsastajille (max. 35kg) hevosmiestaitoisen huoltajan kanssa kentällä tai lähimaastossa. Ajanvarauskalenterissa tunnin nimi on Oma poni -tunti.

Mahdollisuus myös ohjatulle ratsastustunnille. Tämän tunnin nimi ajanvarauskalenterissa on Miniponi 1h.

Hyvän mielen Miniponi -tunti sisältää ponin hoitamista ja maastakäsittelyä, esim. ponin talutusta maastossa. Tämä tunti ei sisällä ratsastusta.

Jos et löydä kalenterista sopivaa tuntia tai olet epävarma minkä tunnin valitset, ota yhteyttä.

Lisäksi miniponeja voi tilata tapahtumiin, kuten syntymäpäiväjuhliin. Kysy hintaa erikseen.

News