Miran Miniponit tarjoaa ohjatusti miniponien hoitamista, maastakäsittelyä, talutusratsastusta, alkeisratsastusta tavoitteena itsenäinen ratsastus tai ponikärryajelua upeissa maalaismaisemissa Espoon Oittaalla.

Olemme tilalla vuokralla pienen yksityistien varrella. Kunnioitamme tallin naapureiden yksityisyyttä ja esim. jätämme autot parkkipaikalle. Pikkutallit sijaitsevat ison tallin takana, jonne jalankulku merkityiltä parkkipaikoilta Rantaojantien kautta. Kysy tarvittaessa tarkempia ajo-ohjeita. Tallikäynti tai tunti sovitaan tai varataan aina etukäteen.

TALLILLA ON VAIN MUUTAMA PARKKIPAIKKA, JOTEN VALITETTAVASTI JOUDUMME RAJAAMAAN AUTOJEN MÄÄRÄÄ VAIN TUNNIN VARANNEILLE.

Tallilla on myös muiden hevosia ja muita eläimiä. Annetaan niiden ulkoilla rauhassa. Jos esim. lampaat tulevat tervehtimään niin niille voi tarjota rapsutukset. Millekään eläimelle ei saa antaa mitään ruokaa tai herkkuja ettei ne sairastu.

Toiminta sopii niin lapsille kuin aikuisille, myös erityislapsille ja -aikuisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ohjaamme yksilöllisesti asiakkaan taso huomioiden. Meillä nuorimmat poninhoitajat ja ratsastajat on alle 2 -vuotiaita.

Oma poni = Oma aikuinen poninkäsittelytaitoinen avustaja/taluttaja mukaan. Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. talutusratsastusta maastossa ja/tai kentällä. Ratsastajan painoraja 30kg.

Oma poni maastossa = Oma aikuinen poninkäsittelytaitoinen avustaja/taluttaja mukaan. Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. talutusratsastusta maastossa. Ratsastajan painoraja 30kg.

Talutusratsastus 15min. = Talutusratsastus miniponilla maastossa n. 15min. Ratsastajan painoraja max. 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta.

Miniponi maastossa = Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. talutusratsastusta maastossa. Ratsastajan painoraja 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta.

Miniponi 1h = Miniponin hoitamista ja sen kanssa puuhastelua, johon sisältyy max. 30min. ratsastusta kentällä talutuksessa tai ratsastajan taitojen mukaan illman. Ratsastajan painoraja 30kg. Avustaja/taluttaja tallin puolesta. Opetus kentällä sisältyy hintaan.

Hyvän mielen Miniponi -tunti sisältää ponin hoitamista ja maastakäsittelyä, esim. ponin talutusta maastossa. Tämä tunti ei sisällä ratsastusta.

Jos et löydä kalenterista sopivaa tuntia tai olet epävarma minkä tunnin valitset, ota yhteyttä.

News