Olemme pieni hyvänmielen hevostalli Voiluodolla maalaismaisemassa, vain vartin ajomatkan päässä Rauman keskustasta. Meidät tunnetaan paremmin nimellä Voiluodon Terapiahevoset, vaikka alunperin toiminta alkoikin juuri Ninnin tallina.

TALLIMME PÄHKINÄNKUORESSA

Talli on harraste- ja terapiatalli, joka tarjoaa myös tallipaikkoja yksityishevosille. Tällä hetkellä kaikki tallipaikat ovat täynnä. Ympäristö on rauhallinen, luonnonläheinen ja viihtyisä. Laumaamme kuuluu hevosten ja ponien lisäksi lampaita, ankkoja ja koiria. Kaikki eläimet saavat elää lajilleen tyypillistä elämää.

Ihmisille haluamme tarjota tilaisuuden kokonaisvaltaiseen toimintaan hevostemme ja muiden eläintemme parissa. Kunnioitamme sekä asiakkaidemme yksityisyyttä että eläintemme oikeutta rauhalliseen, viihtyisään ja turvalliseen elinympäristöön. Tästä syystä tallille ei voi tulla ilman etukäteen tehtyä ajanvarausta. Järjestämme säännöllisesti avoimia tapahtumia, joihin voi saapua tutustumaan toimintaan ja eläimiimme. Tiedotamme näistä tapahtumista erikseen.

Lämpimästi tervetuloa!

News