Okeroisten talli on laadukkaaseen pienryhmäopetukseen keskittynyt ratsastuskoulu Lahdessa. Sijaitsemme vain 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta ja vain muutaman minuutin ajomatkan Hollolan kuntakeskuksesta tai Lahti-Helsinki liittymästä, joten meille on helppo saapua niin autolla kuin julkisilla. Olemme alueen ainoa SRL:n auditoima, hyväksymä ja valvoma Laatutalli.

Luonnonkauniilta talliltamme löytyy noin 15 opetushevosta, täysimittainen ja valoisa maneesi (22x70m), suuri hiekkakenttä (70x80m) sekä monipuoliset maastoreitit ja usean hehtaarin nurmipohjainen Derby-kenttä erikoisesteineen. Perheyrityksemme on palkittu vuoden 2019 parhaana Laatutallina.

Ratsastusta tarjoamme korkeintaan kuuden ratsukon pienryhmissä ja opetuksessa käytämme NoShout -äänentoistolaitteita, joita on mahdollista vuokrata tallilta. Varaus-sivulta löydät monipuolisen tuntitarjontamme aina alkeiskursseista, jatkokursseihin ja edistyneempiin tunteihin. Meiltä voit varata myös yksityistunteja itsellesi, perheellesi, lahjaksi tai yrityksille ja kouluryhmille.

Tasokkaita opetushevosiamme on ilo ratsastaa, kilpailla ja hoitaa. Okeroisilla panostamme erityisesti hevosten hyvinvointiin ja siksi suurin osa taitavista opetushevosistamme asuu aktiivipihatossa, jossa ne saavat elää laumassa ja liikkua vapaasti niin sisällä kuin ulkona. Lue lisää aktiivipihatosta tai tutustu hevosiin.

Tutustu myös yllä oleviin välilehtiin, josta löydät hyödyllistä tietoa. Tervetuloa ratsastamaan Okeroisiin!

Contact

Saat ratsastuksenopettajan parhaiten kiinni lähettämällä sähköpostia tai WhatsApp -viestiä klo 9 - 14 välisenä aikana.

News