Tallimme on uuden ajan lempeän hevostaidon talli Ylä-Savossa Vieremällä. Lähdemme opetuksessa suhteen luomisesta ja ystävystymisestä hevoseen. Opetuksemme on istuntapainotteista ja teemme myös maasta käsin harjoituksia. Muutamalla tunnilla vuodessa pääpaino on teoriaopetuksella. Ratsastamme oppilaiden taitotason mukaan kentän lisäksi paljon myös pelloilla ja maastossa. Tallilla vierailee myös ulkopuolisia valmentajia. 

Ratsastustuntien lisäksi tarjoamme muitakin hevosavusteisia palveluja, kuten reki- ja kärryajelua, sosiaalipedagogista hevostoimintaa, eläinavusteista sosiaalista kuntoutusta, EASEL-tunnetaitovalmennusta, HeLMi-ohjausta, työnohjausta sekä tykypalveluja. Kesäisin pääset nautimaan samoista opeista myös leireillä ja kursseilla! Leirien majoitustiloista löytyy kuvia instasta: www.instagram.com/koulukumpu 

Hevosemme elävät vuonna 2012 valmistuneessa aktiivipihatossa, jossa pystymme huolehtimaan mahdollisimman hyvin niiden lajityypillisten tarpeiden tyydyttämisestä kuten esim. vaeltamisesta, sosiaalisten suhteiden luomisesta ja ylläpitämisestä sekä ruuan etsimisestä.

Meillä on 11 opetushevosta, jotka ovat rauhallisia ja tehtäviinsä koulutettuja. Ohjaajia on tällä hetkellä kolme. 

Tallissamme asuu myös muutamia ratsastajien omia yksityishevosia.

News