Tallimme on uuden ajan lempeän hevostaidon talli Ylä-Savossa Vieremällä. Lähdemme opetuksessa suhteen luomisesta ja ystävystymisestä hevoseen. Tästä syystä enimmäisellä tunnilla tutustumme tallin toimintatapoihin ja ajatusmaailmaan sekä työskentelemme hevosten kanssa maasta käsin. Uusien asiakkaiden kannattaakin ottaa aina yhteyttä tallille ennen ensimmäisen tunnin varaamista. Opetus tapahtuu yksityistunteina ja 2-4 oppilaan pienryhmissä.

Opetuksemme on istuntapainotteista ja teemme myös maasta käsin-harjoituksia. Muutamalla tunnilla vuodessa pääpaino on teoriaopetuksella. Ratsastamme oppilaiden taitotason mukaan kentän lisäksi paljon myös pelloilla ja maastossa. Tallilla vierailee myös ulkopuolisia valmentajia.

Meillä käyvät maksuna myös ePassi, Edenred ja Smartum sekä Mobilepay. Niillä maksaessasi varaa tuntisi suoraan Sannalta. Kysy vaihtoehtoja Sannalta myös siinä tapauksessa, ettet löydä tuntia kalenteristamme itsellesi sopivaan ajankohtaan.

Ratsastustuntien lisäksi tarjoamme muitakin hevosavusteisia palveluja, kuten reki- ja kärryajelua, sosiaalipedagogista hevostoimintaa, EASEL-tunnetaitovalmennusta ja HeLMi-ohjausta. Kesäisin pääset nautimaan samoista opeista myös leireillä ja kursseilla! Leirien majoitustiloista löytyy kuvia instasta: www.instagram.com/koulukumpu 

Hevosemme elävät vuonna 2012 valmistuneessa aktiivipihatossa, jossa pystymme huolehtimaan mahdollisimman hyvin niiden lajityypillisten tarpeiden tyydyttämisestä kuten esim. vaeltamisesta, sosiaalisten suhteiden luomisesta ja ylläpitämisestä sekä ruuan etsimisestä.

Meillä on 6 opetushevosta, jotka ovat rauhallisia ja tehtäviinsä koulutettuja. Ohjaajia on tällä hetkellä kolme. 

Tallissamme asuu myös muutamia ratsastajien omia yksityishevosia.

Contact

Puhelut pääasiassa virka-aikana, muulloin tekstarilla tai w-viestillä.

Uusi asiakas ota aina yhteyttä tallille ennen tunnin varaamista. Voimme löytää sinulle tunnin myös muualle kuin mitä kalenteriin on valmiita tunteja merkitty.

News