Uusi kausi alkaa taas 29.1.2024 Kausikortti mahdollisuus löytyy varaamalla ja ostamalla paikka omalta tuntipaikaltasi kalenterista.  Se sisältää 24 x ratsastusta ja on edullisin tapa harrastaa. Tarjolla on  myös 3 kk tallikortti, jossa käyttöaika on 14 viikkoa, sekä tietysti irtotunteja.

Uutuutena käynnistellään keskiviikkoa, sieltä löytyy uusi klo 18-19 tunti perustason harrastajille.

Hevosratsastajat yksityis/pienryhmänä sovitusti, kysy lisää sähköpostista peltoeinola@gmail.com.

Tämä on vuodesta 2006 toiminut hevosalan yritys. Sijainti on 26 km Tampereelta Lempäälään kauniin Mäyhäjärven kupeessa lähellä moottoritietä sekä Valkeakosken rajaa. Olemme sopivasti maalla ja maalaistalli. Pelto-Einola nimi tulee peltojemme nimestä.

Yksityishevosista ja valmennuksista toiminta muuttui ratsastuskouluksi vuoden 2015 alusta. Laadukkaiden opetushevosten kautta olemme satsanneet paljon erikokoisiin ja erikoisrotuisiin poneihin sekä matalampiin hevosiin. Tällä hetkellä pääpaino opetustyössä on lapset ja nuoret, tarjoamme paljon alkeis/alkeisjatkoryhmiä.

Meillä on monipuoliset viikottaiset perusharjoitukset ja asiakaslähtöinen toimintamalli. Meidän alkeiskurssille voit ilmoittautua aina kesken kurssinkin. Jatkuvat puolentunnin ensialkeet mahdollistavat matalan kynnyksen selkäännousun, oppimisen ja harrastuksen jatkumisen  ratsastajan omalla kehityksen painolla.

Ponit noudetaan tunnin alussa hoitopaikoille, kuntiinlaitossa saa apua. Meillä on tarjota ratsastajille lainakypäriä.

Tulevaisuudessa tarjoamme hevosavusteista toimintaterapiaa erityisryhmille suunnattuna.

Meidän puitteet toimia ovat hyvät ja mahdollistavat ympärivuotisen toiminnan ison ratsastusmaneesin sekä ratsastuskentän toimesta. Meillä on uusi toimiva parkkipaikka sekä selkeä kulku tallialueelle. Talvisin asiakkaiden ja hevosten kulkualue on hyvin valaistu hämäräkytkimillä.

Maneesin takaosassa asuu nykyään myös lampaita aidatusti. Koska kasvatamme lampaita.

Ponit ja niiden hyvinvointi on lähellä sydäntä. Ilman iloisia eläimiä me emme voisi toimia. Meidän hevosille onkin rakennettu aktiivitallimalli vuonna 2020, jossa ne ovat paljon ihan vapaalla heinällä ja vapaalla karsinakululla. Siirryimme automaation aikaan ja osalla hevosista on myös Heinätin- heinäautomaatit käytössään. Hevosemme myös laiduntavat koko kesän ajan hyvien säiden salliessa.

Olemme aloittaneet kesäleireissä päiväleiritoiminnan tarjoamisen, se sisältää 2 h tuntia päivässä ratsastusta sekä ihanan pitopalvelun ruuan puolesta.

Meillä on myös maksutapoina Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky, liikuntapassi, sekä muut tuetut maksutavat. Ota näissä tapauksissa yhteys peltoeinola@gmail.com. Nämä maksusuoritteet eivät mene Hopotin kautta. 

  

Contact

Soitot päiväajalla, soitetaan takaisin jos ei ehdi vastaamaan.
Talli avoinna tunnin varanneille asiakkaille tuntikalenterin mukaan.