Uusi kausi alkaa 8.8.2022 ja päättyy 22.1.2023. Kausikortti löytyy nykyään korttivaihtoehdoista. Se sisältää 24 x ratsastusta. Tarjolla myös 3 kk tallikortti. 

Koronan myötä myös paljon hyviä varattavia pienryhmäpaikkoja irtotunti hinnoin. 

Olemme vuodesta 2006 toiminut hevosalan yritys. Sijaintimme on 26 km Tampereelta Lempäälään kauniin Mäyhäjärven kupeessa lähellä moottoritietä sekä Valkeakosken rajaa. Olemme sopivasti maalla ja maalaistalli. Pelto-Einola nimi tulee peltojemme nimestä.

Yksityishevosista ja valmennuksista toiminta muuttui ratsastuskouluksi vuoden 2015 alusta. Laadukkaiden opetushevosten kautta olemme satsanneet paljon erikokoisiin ja erikoisrotuisiin poneihin sekä matalampiin hevosiin. Tällä hetkellä on toki valikoimissa kaikki koot aina isoihin hevosiin saakka. Tunneilla pystymme tarjoamaan opetusta alkeista, osaaviin ja tavoitteellisiin ratsastusryhmiin.

Meillä on monipuoliset viikottaiset perusharjoitukset ja asiakaslähtöinen toimintamalli. Meidän alkeiskurssille voit ilmoittautua aina kesken kurssinkin. Jatkuvat puolentunnin ensialkeet mahdollistavat matalan kynnyksen selkäännousun, oppimisen ja harrastuksen jatkumisen  ratsastajan omalla kehityksen painolla. Näille tunneille voi osallistua aikuiset ja lapset.

Järjestämme myös kouluratsastuksen kilpailuharjoituksia 2-3 kertaa vuodessa. Niihin voi kaikki asiakkaamme osallistua, raviohjelmaan myös talutettuna. Se on elämys, haluamme tarjota elämyksiä. Tulevaisuudessa lisäämme hieman rentouttavia kävelymaastoja tarjontaan, sekä päiviin sijoittuvaa hevosavusteista toimintaterapiaa erityisryhmille suunnattuna.

Tarjoamamme mellä suosittuja TEHO ratsastusviikonloppuja sekä uusia PELKO-tunteja, ne ovat olleet kysyttyjä ja tarpeellisia. Pelkotunnit varataan usein jonkinasteisen hevostrauman tai jännitystilan jälkeen ja meidän hevosilla ja poneilla niiden opetus on onnistunut ja asiaks on saatu rentoutumaan, tehoilla taas tehdään pidempikestoisia harjotteitteita, ratkotaan ratsastajan yksilökohtaisempia ongelmia ryhmässä, opetellaan myös hevosen läpiratsastusta, useimmiten toivotuin aihe on istunta ja siitä on meillä tarjolla monenlaisia harjoitteita.

Meidän puitteet toimia ovat hyvät ja mahdollistavat ympärivuotisen toiminnan ison ratsastusmaneesin sekä ratsastuskentän toimesta. Meillä on uusi toimiva parkkipaikka sekä selkeä kulku tallialueelle. Talvisin asiakkaiden ja hevosten kulkualue on hyvin valaistu hämäräkytkimillä.

Hevoset ja niiden hyvinvointi on lähellä sydäntä.Ilman iloisia hevosia me emme voisi toimia. Meidän hevosille onkin rakennettu aktiivitallimalli vuonna 2020, jossa ne ovat paljon ihan vapaalla heinällä ja vapaalla karsinakululla. Siirryimme automaation aikaan ja osalla hevosista on myös Heinätin- heinäautomaatit käytössään. Hevosemme myös laiduntavat koko kesän ajan hyvien säiden salliessa.

Olemme aloittaneet kesäleireissä päiväleiritoiminnan tarjoamisen, se sisältää 2 h tuntia päivässä ratsastusta sekä ihanan pitopalvelun ruuan puolesta.

Meillä on myös maksutapoina Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky, liikuntapassi, sekä muut tuetut maksutavat. Ota näissä tapauksissa yhteys peltoeinola@gmail.com. Nämä maksusuoritteet eivät mene Hopotin kautta. 

 

 

Contact

Soitot päiväajalla, soitetaan takaisin jos ei ehdi vastaamaan.
Talli avoinna tunnin varanneille asiakkaille tuntikalenterin mukaan.

News