Punkin talli on idyllinen maalaistalli, SRL:n laatutalli, joka tarjoaa harrastamiseen laadukkaat puitteet kaikenikäisille ratsastajille. Hevosemme viettävät mahdollisimman lajinmukaista elämää, jota mahdollistamaan meillä on rakennettu hevosille virikepihatto. Kesäisin hevosemme pääsevät laiduntamaan.

Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa erinomaisissa olosuhteissa. Ratsastajien käytössä on hyvin valaistu kenttä 30x60m, LÄMMIN ja tilava maneesi kuitupohjalla 24x80m sekä maastoja ja maastoesteitä. Ratsastustunneillemme voit osallistua, olipa tavoitteenasi kilparatsastus taikka arjen kiireestä irroittautuminen. Aloitteleville aikuisille järjestämme kiireiseenkin arkeen mahtuvia lyhyitä minialkeiskursseja ja lapset oppivat ratsastusta ja hevosten hoitoa suosituissa ponikouluissamme. Miniponikouluun pääsee mukaan jo 3-vuotiaana! Meillä järjestetään myös vammaisratsastusta ja hevosavusteista toimintaa. Voit itse valita haluatko harrastaa pienryhmässä, normaalikokoisessa ryhmässä tai vaikka yksityistunneilla.

Opetushevosemme ovat meidän kultakimpaleitamme ja kaikki ovat opetuskäyttöön tarkoin valittuja, kilttejä ja kärsivällisiä työkavereitamme.

Henkilökunta on ammattitaitoista ja kehittää itseään jatkuvasti kouluttautumalla ja valmentautumalla. Jokaisella opettajalla on oma persoonallinen tyylinsä ja intohimonsa omaan ratsastuksen lajiinsa, mutta opetuksessa on sama punainen lanka, yhtenevät arvot ja yhteiset tavoitteet. Me haluamme niin ratsastajiemme kuin hevostemmekin olevan tyytyväisiä ja iloitsevan ratsastustunneillamme tekemästämme työstä. Ilmapiiri on positiivinen ja vaativissakin oppimistilanteissa aina ystävällinen ja kannustava. Tallillamme voit myös valita mieleisesi opettajan sen mukaan, kenen opetustyyli on sinun oppimisesi kannalta mieluisin. Ratsastamalla eri opettajien tunneilla voit myös saada useampia erilaisia näkökulmia ratsastukseesi.

Ratsastuskoulutoiminnan lisäksi tarjoamme myös täysihoitopaikkoja asiakkaiden hevosille.

Toimimme aktiivisessa yhteistyössä Loimaan Ratsastajat Ry:n kanssa ja seura tarjoaakin jäsenilleen paljon monipuolista toimintaa. Tule Sinäkin mukaan iloiseen hevosrakkaaseen joukkoomme!