Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Ratsastus Granifiq on Luvialla (nyk. Eurajoki) sijaitseva täyden palvelun hevosharrastuskeskus. Rauhallisella maalaistallillamme on 7 opetushevosta ja 5 opetusponia. Ratsastustunneilla on rauhallinen oppimisympäristö, koska osallistujia otetaan max 5 ja Pauliinan tunneilla käytössä No Shout järjestelmä. Tunneille voi osallistua harrastajat ja kilpailemisesta kiinnostuneet. Jokaisella on mahdollisuus kilpailla tallin omissa kilpailuissa, mutta myös ulkopuolisissa kilpailuissa. Meillä voit harjoitella kouluratsastusta, esteratsastusta, kenttäratsastusta, ratsastusjousiammuntaa ja säännöllisesti mahdollisuus rentouttavalle maastoratsastukselle. 

Tallilla on loistavat puitteet harjoitteluun ympäri vuoden. Tallissa hirnahtelevat niin pienemmät ponit kuin isommat puoliveriset. Tallista löytyy jokaiselle sopiva ratsu, aralle ratsastajalle, vauhdista pitävälle ja osaavat ja kokeneet hevoset esteille ja kouluratsastukseen. Tallille on helppo saapua niin Porista kuin Raumaltakin, tallin keskeisen sijainnin ansiosta.  

Tunnit

Ratsastus Granifiq tarjoaa tunteja aivan jokaiselle. Aikuisille ja lapsille on omat ryhmät. Tarjolla on myös este- ja kouluratsastusvalmennusta. Ratsastustunteja on aamuisin ja iltaisin.