Tervetuloa Ratsastuskeskus Lupikselle!

Hopotista varaat kätevästi ratsastustunnit, valmennukset sekä maneesi- tai ratsastuskenttä aikaa itsenäiseen harjoitteluun. Eri toimintojen varauskalenterit on eritelty omille välilehdille varauskalenteriin, joten löydät helposti hakemasi palvelun. Meille käy ePassi, EazyBreak, Edenred ja Tyky-maksuvälineet - kun haluat maksaa näillä, ykköstunteja/sarjakortteja/osan kaudesta, tee varaus Lupiksen toimiston kautta.

Hopoti antaa Sinulle mahdollisuuden ostaa joko yhden tunnin tai 5x/10x/20x ratsastuskortin jossa yksikkötuntihinta on sitä edullisempi mitä enemmän kortissa on kertoja. Korttien voimassaoloajat on mainittu niiden kohdalla (2kk/3kk/Syksy/Kevät). Tallikortin voi ostaa myös kaverin tai perheen kanssa kimpassa ja saldoa on kätevä jakaa Hopotin kautta ihan niin paljon kuin haluaa. Korttien avulla voit myös 'surffailla' vapaasti eri tuntien välillä mutta jos käyt pääsääntöisesti aina samalla viikkotunnilla - kannattaa varata tunti niin pitkälle kuin kortillasi riittää saldoa. Silloin ei tule tilannetta että et mahtuisi tunnille. Nyt myös uutuutena KAUSIMAKSU. Tämä on kaikkein edullisin tapa ratsastaa. Kausimaksulla varataan vakiotunti tiettyyn päivään ja kellonaikaan kauden loppuun saakka (kevät/syksy). Kausimaksu on tarkoitettu yhdelle ratsastajalle. Tunteja voi perua kuten ennenkin ja niistä muodostuu saldoa omalle tallikortille ja näillä voit varata korvaavan tunnin haluamallesi tunnille. Myös jos kauden aikana jää arkipyhiä päivälle milloin vakiotuntisi on - kun maksat viimeisen erän muodostuu arkipyhistä saldoa tallikortillesi. Kevätkauden ratsastuskertamäärä on 22x. Kausimaksussa saat myös vaihtoehdon maksaa kuluitta ja koroitta kahdessa erässä. Kysy epäröimättä lisää, jos jokin asia jää mietityttämään.

Ratsastustunteja tarjoamme aivan alkeista kilparatsastajiin niin aikuisille kuin lapsille. Lasten LupisPonyClub tunnilla on mahdollisuus aloittaa alkeiskurssi nonstop eli siis aina voi hypätä ryhmään mukaan. Myös talutustunnit onnistuvat tässä hyvin. Tuntikalenterista näet kunkin tunnin sopivuuden omalle taitotasollesi. Ei haittaa vaikka taukoa kertynyt 5...10... tai 20 vuotta, meilläkin on jo monta paluuharrastajaa - tule Sinäkin! Ja näiden lisäksi tietysti este- ja koulutunnit.

Ratsastuskoulun oppilailla on mahdollisuus osallistua Lupiksen hevosilla myös ulkopuolisten valmentajien valmennuksiin Lupiksella sekä kisoihin, koulussa ja esteissä.

Ratsastuksenopettajana toimii ratsastuksenopettaja Niina Korhonen. Tuntikalenterin ulkopuolelle on mahdollista varata yksityis-/paritunteja tai tunteja omalle valmiille ryhmälle (esim. TyKy päivä), ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoon.

Meillä voit harrastaa erittäin miellyttävästi ympäri vuoden, siitä pitää huolen lämmitetty maneesi. Paukkupakkasillakin areenan lämpötila on n. +8 astetta! Ja kesähelteillä puolestaan ilmastointi pitää maneesin viileänä. Opetus on yksilöllistä ja jokaisen omien tavoitteiden mukaista, tunnit ovat pienryhmätunteja (n. 5 ratsukkoa). Lisäksi voit varata yksityistunteja tai paritunteja.

Omalla hevosellasi voit osallistua kaikille tunneille samoin kuin ratsastuskoulun hevosella. Lupiksella onkin paljon omahevoskävijöitä mukana viikkotunneilla.

Ratsutus on yksi palveluistamme. Voit valita useammanlaisista vaihtoehdoista. Esim. kerta viikossa tai tuoda hevosesi ratsutukseen kuukaudeksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa.

Tarjoamme täysihoitopaikkoja hevosille. Lisäpalveluna täysihoitoon voit valita ratsutusta tai muuta koulutuspalvelua vaikka useampanakin päivänä viikossa.

Contact

Ratsastuskeskus Lupis on ratsastuskoulu, täysihoitotalli sekä valmennus- ja kilpailukeskus Kiuruvedellä Ylä-Savossa.

News