Ratsastuskoulu Kartanon Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Hämeenkyrössä.

Tarjoamme laadukasta opetusta turvallisilla, opetuskäyttöön sopivilla hevosilla ja poneilla. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin: alkeistunneista valmennustason tunteihin, niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Halukkaat pääsevät myös maastoilemaan. Ryhmäkoot ovat pienet (max. 5 ratsukkoa), mikä mahdollistaa tehokkaan & yksilöllisen opetuksen.

Meillä pääset myös säännöllisesti valmentautumaan esteillä Kati Mallatin ja Marja Tetri-Rantasen johdolla, koulussa Tiina Hyssänmäen opeissa ja lisäksi Christel Vihman tehokkailla Centered Riding-istuntatunneilla. Teemme tiivistä yhteistyötä Kyrösjärven Ratsastajat ry:n kanssa, joka järjestää tallilla säännöllisesti kisoja, joihin myös ratsastuskouluoppilaat voivat osallistua. 

Tallimme sijaitsee Hämeenkyrön Osaralla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hämeenkyröstä ja Ikaalisista on matkaa vain 15 minuuttia, Ylöjärvelle 30 minuuttia ja Tampereelle 45 minuuttia.

Meillä voit maksaa myös seuraavilla liikuntaseteleillä: Smartum, Edenred, Tyky ja ePassi. Otathan näillä maksaessa erikseen yhteyttä meihin!

Syyskausi 2022 alkaa maanantaina 1.8.! Uudet lasten alkeiskurssit alkavat to 4.8. ja ma 8.8. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei tunteja, kauden viimeiset tunnit 17.12.

Tervetuloa tutustumaan ja ratsastamaan!