Ratsastuskoulu Kartanon Talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Hämeenkyrössä.

Tarjoamme laadukasta opetusta turvallisilla, opetuskäyttöön sopivilla hevosilla ja poneilla. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin: alkeistunneista valmennustason tunteihin, niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Kaikki halukkaat pääsevät meillä myös maastoilemaan. Ryhmäkoot ovat pienet (max. 5 ratsukkoa), mikä mahdollistaa tehokkaan & yksilöllisen opetuksen. Opetuksesta vastaa Ansa Osara, joka on ratsastuksenohjaaja, Centered Riding-ohjaaja ja hevostalousagrologi AMK.

Meillä pääset myös säännöllisesti valmentautumaan esteillä Sari Lundénin ja Marja "Tytteli" Tetri-Rantasen johdolla, koulussa Laura Porthanin opeissa ja lisäksi 1-tason Centered Riding-ohjaaja Ansan ja 2-tason ohjaaja Christel Vihman tehokkailla Centered Riding-tunneilla. Teemme yhteistyötä Tallitiimi ry:n kanssa, joka järjestää tallilla kisoja, joihin myös ratsastuskouluoppilaat voivat osallistua. 

Tallimme sijaitsee Hämeenkyrön Osaralla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hämeenkyröstä ja Ikaalisista on matkaa vain 15 minuuttia, Ylöjärvelle 30 minuuttia ja Tampereelle 45 minuuttia.

Maneesimaksu ulkopuolisille 12€. Varaukset Ansalle vähintään 48h ennen varauksen alkamista.

Meillä voit maksaa myös seuraavilla liikuntaseteleillä: Smartum, Edenred, Tyky ja ePassi. Otathan näillä maksaessa erikseen yhteyttä meihin!

Kevätkausi 2024 alkaa tiistaina 2.1. 

Tervetuloa tutustumaan ja ratsastamaan meille!

News