Lämpimästi tervetuloa Ratsastuskoulu Taikatallille! 

Ratsastuskoulumme on Suomen Ratsastajanliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja kaiken tasoisille ja ikäisille hevostelijoille kilteillä ja koulutetuilla opetushevosilla.

Huom! Vakuutusturvan vuoksi edellytämme jäsenyyttä Suomen Ratsastajainliiton jäsenseurassa tai ratsastuksen kattavaa tapaturmavakuutusta. 

Palveluihin kuuluu perinteisten ratsastustuntien lisäksi mm. tenavakurssi perheen pienimmille sekä pienryhmä valmennusta. Meiltä on mahdollista varata myös yksityis- ja paritunteja ja tuntilukujärjestyksen ulkopuolelle myös tunteja omalle valmiille ryhmälle, kuten esimerkiksi kaveri- tai työporukalle. 

Positiivinen ja kannustava ilmapiirimme on saanut runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme. Tunnit pidetään pääosin maneesissa, mutta myös ulkokenttä ja maastot ovat käytettävissä. 

Meillä sinulla on mahdollisuus hoitaa ja tutustua hevosiin, mikä edesauttaa yhteistyötä hevosen kanssa myös ratsailla. Laitamme hevoset kuntoon yhdessä, joten aikaisempaa kokemusta hevosen hoidosta ei tarvitse olla. Huomioimme myös erityisestä tuesta hyötyvät asiakkaat.

Jos olet varaamassa ensimmäistä tuntia Taikatallille, ole yhteydessä Jarkkoon WhatsApp-viestillä 040 747 0089. Katsomme sinulle sopivan tunnin.

Contact

Olemme avoinna ma-pe 9 - 21, la 9 -17

Jos olet epävarma minkätasoiselle tunnille sinun kannattaisi tulla, laita viesti Jarkolle nroon 040 747 0089.

Meillä on hyvä ilmapiiri ja olet tervetullut omana itsenäsi! Tervetuloa!