Tervetuloa Ratsukankaalle!

Ratsukangas on vuonna 2019 perustettu perheyritys Oulun Kuivasjärvellä.

Meille hevosten hyvinvointi on kunnia-asia. Hevosemme ulkoilevat päivittäin laumoissa ja niiden hyvinvoinnista vastaa osaava henkilökunta. Opetushevosia  ja -poneja on yhteensä 30.

Ratsukankaalla tarjotaan opetusta tasoryhmissä aivan alkeistunneista helppoon A:han. Jokainen ratsastaja saa harrastaa omalla tasollaan ja jokaisen harrastajan tavoite on meille yhtä tärkeä. Ratsukankaalla työskentelee kolme koulutettua opettajaa, joten ratsastaja voi valita itselleen sopivimman opetustyylin tai yhdistellä useampaa. Vakiotuntilaisille on koulu- ja estetuntien lisäksi tarjolla myös maastoestetunteja kesällä maastossa ja talvella maneesissa.

Ratsastustunnit tapahtuvat pääasiassa maneesissa tai kentällä. Ryhmäkoko on normaalitunnilla 7 ratsastajaa ja pienryhmässä 5 ratsastajaa. Tarjoamme myös yksityistunteja yhdelle, kahdelle tai pienelle ryhmälle.

Contact

Parhaiten tavoitat meidät soittamalla arkisin klo 16-21. Jos emme vastanneet, laita tekstiviesti, niin soitamme takaisin. Uusilta asiakkailta toivomme aina soittoa tai viestiä ennen ensimmäisen tunnin varaamista.

News