SRL:n jäsentalli Ratsureima Ranch tarjoaa Suomen ensimmäisen Working Equitation -lajivalmentajan ja ratsastuksenopettaja Hanne Halosen motivoivaa opetusta upeilla korkeasti koulutetuilla barokkihevosilla.

Kärkituotteemme on Working Equitation, jota voit treenata ainutlaatuisessa WE-puistossamme lajiin koulutetuilla hevosillamme. Kouluratsastusta ja maastakäsittelyä opiskelet kuitu/hiekka-pohjaisella ratsastuskentällämme idyllisessä laaksomaisemassa. Voit tulla treenaamaan myös oman hevosesi kanssa, niin pitkäksi ajaksi kuin haluat. Hevosesi asustaa kodikkaassa vierastallissa ja sinä täysin mukavuuksin varustellussa metsästys-majassamme.

Kauniisti laitettu ympäristö, uniikki barokkitalli lasitaiteineen ja liiteribaari johon mahtuu isompikin porukka iltaa istumaan takaavat viihtymisesi Ratsureima Ranchilla.

Järjestämme niin valmennustyyppistä ympärivuotista toimintaa kuin viikonloppu- ja lomakurssejakin räätälöiden ne juuri toiveidesi mukaan!

Käyn myös pitämässä WE-kursseja/tunteja muualla syys-huhtikuut. WE-lajiesittelyt myös ratsastuskouluille ja yksityistalleille.

Tutustu kotisivuihimme www.ratsureimaranch.fi ja ota yhteyksiä, niin tehdään sinulle toiveidesi elämys yhdessä!

t. Hanne Halonen

ps. jos olet napannut esitteemme jostain mukaasi ennen 13.2.2018 niin siinä oleva sp-osoite on poistunut käytöstä ja uusi osoite on hanne.halonen@ratsureimaranch.fi

Contact

Puhelinajat: maanantaisin 8-10, ti-pe 8-9. Muulloin vastaan jos on sopiva hetki. Viesteihin vastaan mahdollisimman pian ja ainakin saman päivän aikana, kun sen jätät.

News