Yksilöllistä opetusta ja maastoratsastusta pienryhmissä aikuisratsastajille Piikkiössä!

Kaikki tuntimme toteutetaan pienryhmissä (max. 4 ratsukkoa), joka takaa laadukkaan ja yksilöllisen opetuksen juuri sinulle. Tunnit ovat koulupainotteisia, puomi/kavaletti- ja esteharjoituksia kuitenkaan unohtamatta. 

Käytössämme on ulkokenttä, jossa tunnit pidetään ympäri vuoden. Talviaikaan pidämme tunnit pohjan kunnon ja hevosten hyvinvoinnin ehdoilla. Tallilta on saatavilla sateen sattuessa käyttöösi toimivat "rain legsit", jotka suojaavat tehokkaasti reisiä kastumiselta.

Vastuuopettajanamme on taitava ja positiivinen ratsastuksenohjaaja Emmi Lehtonen. Emmi pitää tärkeänä hevosen ja ratsastajan välisestä vaivatonta yhteistyötä ja kunnioituksesta niin hoitaessa kuin ratsastaessa. Hän on myös juuri loppusuoralla ratsastuksenopettajan opinnoissa.

Tarjoamme viikottain myös rauhallisia ja rentouttavia maastotunteja ja tarjolla on myös mahdollisuus yksityistunteihin toiveidesi mukaisesti. Kaikki ratsumme ovat hevoskokoisia, joten meillä ei ole tarjota tunteja lapsille. Hevosemme eivät valitettavasti ole soveltuvia erityistarpeita vaativille ratsastajille.

Mikäli Hopotista ei löydy juuri sinulle sopivaa tuntia/aikataulua, soita tai laita viestiä, etsitään yhdessä ratkaisu! Mm. yksityistunnit ja paritunnit erikseen varattavissa soittamalla tai laittamalla viestiä.

Tarjoamme myös yksityishevosille täysihoitopaikkoja ammattitaitoisella hoidolla ja hyvillä palveluilla. Kysy lisää ja tule tutustumaan.