Tervetuloa Pielavedellä sijaitsevalle Riitan Tallille ! 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Hopotin kautta   ratsastustuntisi ja  valmennuksesi Riitan Tallilta! :) Voit myös varata maneesia (22x50 m,sisältää turvaseinät ja katsomon) tai ulkokenttää (30x63 m).Riitan Tallilta omaan itsenäiseen treenaamiseen omalla hevosellasi. Tallimme on SRL:n jäsentalli. Emme vuokraa tallin hevosia itsenäiseen ratsastukseen.

 Talli tarjoaa tunteja lasten leikkiryhmistä alkavalle heA tasolle asti. Opettajina toimivat;

Arja Jäntti;ratsastuksen ohjaaja, lähihoitaja, kengityksen ammattilainen ja opiskelee edelleen eteenpäin, Arja pitää tunnit keskiviikkoisin.

  Outi Korpelin ratsastuksenopettaja. Outi käy vähintään kerran kuussa tallilla.valmentamassa.

Anni Roivas ratsastuksenopettaja, masteropettaja käy kerran kuussa tallilla valmentamassa.

Riitta Niemi,yrittäjä, fysioterapeutti erikoiosaaminen neurologia,lapset , psykofyysinen fysioterapia ja Nepsy-valmentaja sekä MDT eli tuki-ja likkuntaelimistön fysioterapia ja  fysiopilates ohjaaja. Ratsastuksen harrasteohjaaja, ratsastusterapeutti, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, psykofyysisen ratsastuksen ohjaaja,pararatsastuksen (ent.vammaisratsastuksen) ohjaaja, tallimestarih EAT. Soveltavan vikellyksen ohjaaja. Centered  riding-ohjaaja 1-taso ja CwC- ohjaaja. Riitta pitää tunnit maanantaisin, tiistaisin torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Teresa Lyytikäinen on tällä hetkellä kengittäjämme.

Pielaveden Ell:t,,ja Kiuruveden Pohama, tarvittaessa Ell Anna-Kaisa Pennanen hoitavat hevostemme terveydenhuollon.Ja haasteellisemmassa tapauksessa myös Sorsasalon klinikka ja Pohama Kiuruvedellä.

 Ruokinnan osalta ELL Elena Autio tekee ruokintasuunnitelmat tällä hetkellä, koska käytämme hevosilla Hippoflyten tuotteita..

Hevoset ovat koulutettuja ja turvallisia. Hevoset myös läpiratsastetaan ammattilaisen ratsastamana säännöllisesti.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Odotamme Sinua! :)

Contact

Soittoaika ma-la klo 9.00-12.00. Tallin numeroon peruutukset ed. päivänä kko 12 00 mennessä sekä. korvaustuntikysely ja muut kyselyt.

News