Tervetuloa Pielavedellä sijaitsevalle Riitan Tallille ! 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Hopotin kautta   ratsastustuntisi ja  valmennuksesi Riitan Tallilta! :) Voit myös varata maneesia tai ulkokenttää Riitan Tallilta omaan itsenäiseen treenaamiseen. Tallimme on SRL:n jäsentalli.

 Talli tarjoaa tunteja lasten leikkiryhmistä alkavalle heA tasolle asti. Opettajina toimivat pitkän uran hevosten kanssa tehnyt ammattilainen Jaana Nuutinen, ratsastuksenopettaja Outi Tuorilainen.ja ratsastuksenohjaaja,hevosavusteisentoiminnan ohjaaja sekä hevoshieroja Anu Kaivaara. Anu on myös viittomakielen ohjaaja, lähihoitaja ja on suorittanut psykiatrisen puolen EAT. Anu pitää alkeisryhmiä ja erityisryhmiä.

 Hevoset ovat koulutettuja ja turvallisia. Hevoset myös läpiratsastetaan ammattilaisen ratsastamana säännöllisesti.

Tallilla on myös ratsastusterapiaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa ja ratsastuspilatesta Riitan toteuttamana.  Olemme myös mukana Green Care toiminnassa luontohoiva puolella.Tämän lisäksi tallillamme  valmentaa säännöllisesti  Outi Korpelin sekä useita  vierailevia valmentajia. Tarjoamme sinulle myös erilaisia  kursseja ja leirejä sekä kesänäytöksiä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Odotamme Sinua! :)

Contact

Soittoaika ma-la. Tallin numeroon peruutukset, korvaustuntikysely ja muut kyselyt.

News