Tervetuloa Pielavedellä sijaitsevalle Riitan Tallille ! 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Hopotin kautta   ratsastustuntisi ja  valmennuksesi Riitan Tallilta! :) Voit myös varata maneesia (22x50 m,sisältää turvaseinät ja katsomon) tai ulkokenttää (30x63 m).Riitan Tallilta omaan itsenäiseen treenaamiseen. Tallimme on SRL:n jäsentalli.

 Talli tarjoaa tunteja lasten leikkiryhmistä alkavalle heA tasolle asti. Opettajina toimivat;

Sonja Heikkinen rtsastuksenohjaaja, sairaanhoitaja. Sonja pitää tunnit maantaisin ja tiistaisin.

Arja Jäntti;ratsastuksen ohjaaja, lähihoitaja, kengityksen ammattilainen ja opiskelee edelleen eteenpäin, Arja pitää tunnit keskiviikkoisin.

  Outi Korpelin ratsastuksenopettaja. Outi käy vähintään kerran kuussa tallilla.valmentamassa.

Anni Roivas ratsastuksenopettaja, masteropettaja käy kerran kuussa tallilla valmentamassa.

Riitta Niemi,yrittäjä, fysioterapeutti erikoiosaaminen neurologia,lapset , psykofyysinen fysioterapia ja Nepsy-valmentaja sekä MDT eli tuki-ja likkuntaelimistön fysioterapia ja  fysiopilates ohjaaja. Ratsastuksen harrasteohjaaja, ratsastusterapeutti, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, psykofyysisen ratsastuksen ohjaaja,pararatsastuksen (ent.vammaisratsastuksen) ohjaaja, tallimestarih EAT. Soveltavan viklellyksen ohjaaja. Riitta pitää tunnit torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Syksyllä 2022 Riitta aloittaa hevpsalan täydennyskoulun, joka kestää vuoden.

Teresa Lyytikäinen on tällä hetkellä kengittäjämme.ja ratsuttaa myös asiakkaiden hevosia.

Pete Tuovinen on tällä hetkellä kengittäjämme

Ell Seija Tikkanen, Ell Anna.Mari Oldbricht ja tarvittaessa Ell Anna-Kaisa Pennanen hoitavat hevostemme terveydenhuollon.Ja haasteellisemmassa tapauksessa myös Sorsasalon klinikka.

 Ruokinnan osalta ELL Elena Autio tekee ruokintasuunnitelmat tällä hetkellä, koska käytämme hevosilla Hippoflyten tuotteita..

Hevoset ovat koulutettuja ja turvallisia. Hevoset myös läpiratsastetaan ammattilaisen ratsastamana säännöllisesti.

Tallilla on myös ratsastusterapiaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa, ratsastuspilatesta, psykofyysistä ratsastusta ja Nepsyvalmennusta hevosten kanssa Riitan toteuttamana.  Olemme myös mukana Green Care toiminnassa luontohoiva puolella.Tämän lisäksi tallillamme  valmentaa säännöllisesti  Outi Korpelin sekä useita  vierailevia valmentajia. Tarjoamme sinulle myös erilaisia  kursseja ja leirejä sekä kesänäytöksiä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Odotamme Sinua! :)

Contact

Soittoaika ma-la. Tallin numeroon peruutukset, korvaustuntikysely ja muut kyselyt.

News