Tervetuloa Pielavedellä sijaitsevalle Riitan Tallille ! 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Hopotin kautta   ratsastustuntisi ja  valmennuksesi Riitan Tallilta! :) Voit myös varata maneesia tai ulkokenttää Riitan Tallilta omaan itsenäiseen treenaamiseen. Tallimme on SRL:n jäsentalli.

 Talli tarjoaa tunteja lasten leikkiryhmistä alkavalle heA tasolle asti. Opettajina toimivat ratsastuksenohjaajaksi pian valmistuva Arja Jäntti sekä pitkän uran hevosten kanssa tehnyt ammattilainen Jaana Nuutinen sekä ratsastuksenopettaja Outi Tuorilainen.Hevoset ovat koulutettuja ja turvallisia. Hevoset myös läpiratsastetaan ammattilaisen ratsastamana säännöllisesti.

Tallilla on myös ratsastusterapiaa ja erityisryhmien ratsastustunteja ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa ja ratsastuspilatesta Riitan toteuttamana.  Olemme myös mukana Green Care toiminnassa luontohoiva puolella.Tämän lisäksi tallillamme  valmentaa säännöllisesti Vuokko Porthan, Outi Tuorilainen sekä useita  vierailevia valmentajia. Tarjoamme sinulle myös erilaisia  kursseja ja leirejä sekä kesänäytöksiä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Odotamme Sinua! :)

Contact

Soittoaika ma-la. Tallin numeroon peruutukset, korvaustuntikysely ja muut kyselyt.

News