Tervetuloa Pielavedellä sijaitsevalle Riitan Tallille ! 

Nyt sinulla on mahdollisuus varata Hopotin kautta   ratsastustuntisi ja  valmennuksesi Riitan Tallilta! :) Voit myös varata maneesia (22x50 m,sisältää turvaseinät ja katsomon) tai ulkokenttää (30x63 m).Riitan Tallilta omaan itsenäiseen treenaamiseen. Tallimme on SRL:n jäsentalli.

 Talli tarjoaa tunteja lasten leikkiryhmistä alkavalle heA tasolle asti. Opettajina toimivat;

Anu Kaivaara, ratsastuksen ohjaaja, eritislasten hevostoiminnan ohjaaja ja hevoshieroja. Anu on myös viittomakielen ohjaaja ja lähihoitaja sekä on suorittanut psykiatrisen puolen EAT. Anu pitää tunnit maanantaisin ja tiistaisin.

Arja Jäntti;ratsastuksen ohjaaja, lähihoitaja, kengityksen ammattilainen ja opiskelee edelleen eteenpäin, Arja pitää tunnit keskiviikkoisin.

  Outi Korpelin ratsastuksenopettaja. Outi käy vähintään kerran kuussa tallilla.

Riitta Niemi,yrittäjä, fysioterapeutti erikoiosaaminen neurologia,lapset , psykofyysinen fysioterapia ja Nepsy-valmentaja sekä MDT eli tuki-ja likkuntaelimistön fysioterapia ja  fysiopilates ohjaaja. Ratsastuksen harrasteohjaaja, ratsastusterapeutti, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, psykofyysisen ratsastuksen ohjaaja,pararatsastuksen (ent.vammaisratsastuksen) ohjaaja, tallimestarih EAT. Opiskelen tällä hetkellä hevosen biomekaniikkaa. Riitta pitää tunnit torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Johanna Alvejärvi ratsuttaja, valtiotieteen maisteri. Johanna käy tallilla n 2-4 kertaa kuukaudessa.

Teresa Lyytikäinen on tällä hetkellä kengittäjämme.ja ratsuttaa myös asiakkaiden hevosia.

Pete Tuovinen on tällä hetkellä kengittäjämme

Ell Seija Tikkanen, Ell Anna.Mari Oldbricht ja tarvittaessa Ell Anna-Kaisa Pennanen hoitavat hevostemme terveydenhuollon.Ja haasteellisemmassa tapauksessa myös Sorsasalon klinikka.

 Ruokinnan osalta ELL Elena Autio tekee ruokintasuunnitelmat tällä hetkellä, koska käytämme hevosilla Hippoflyten tuotteita..

Hevoset ovat koulutettuja ja turvallisia. Hevoset myös läpiratsastetaan ammattilaisen ratsastamana säännöllisesti.

Tallilla on myös ratsastusterapiaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa, ratsastuspilatesta, psykofyysistä ratsastusta ja Nepsyvalmennusta hevosten kanssa Riitan toteuttamana.  Olemme myös mukana Green Care toiminnassa luontohoiva puolella.Tämän lisäksi tallillamme  valmentaa säännöllisesti  Outi Korpelin sekä useita  vierailevia valmentajia. Tarjoamme sinulle myös erilaisia  kursseja ja leirejä sekä kesänäytöksiä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Odotamme Sinua! :)

Contact

Soittoaika ma-la. Tallin numeroon peruutukset, korvaustuntikysely ja muut kyselyt.

News