Monipuoliset suomenhevospalvelut Kuusamossa - Meille tärkeää on sekä ihmisten että hevosten hyvinvointi. 

SRL:n laatutallin palveluihin kuuluvat monipuoliset suomenhevosohjelmat ja ratsastuspalvelut. Monipuoliset maastoretket, ratsastus- ja pienryhmätunnit, lasten poniohjelmat, tilavierailut sekä rekiajelut. Vuoden ympäri pyörivät vakioratsastustunnit, jotka eivät ole varattavissa hopotista.
Ympäristömme on esteetön. Meiltä löytyy palvelut myös erityisryhmille sekä liikuntarajoitteisille, tilalla tehdään myös kuntouttavaa eläinavusteista toimintaa mm. sosiaalipedagogista eläin- ja  hevostoimintaa.  

Sijaitsemme 10 min päässä keskustasta, vain 0.5h päässä Rukalta. Järjestämme matkailijoille eripituisia maastovaelluksia, kuutamo- ja talutusratsastusta sekä riemukkaita hevosohjelmia, mm. rekiretkiä. Ronivaaran tilalle ovat tervetulleita sekä eritasoiset ratsastajat, että koko perhe. Tutustu meillä perinteisiin suomehevosiin, myös harvinaisen värisiä suomenhevosia.

Perinteisten ratsastustuntien lisäksi teemme sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Meillä voit myös perehtyä hevosten maailmaan sekä kommunikointiin hevosten kanssa. Samalla voit oppia joitain myös itsestäsi. Hevostoiminta soveltuu kaikille, voit oppia lisää  yhteiselosta hevosen kanssa.

Hevosohjelmat ja maastoretket sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille
Hevosemme ovat ystävällisiä ja rauhallisia, meillä viihtyy koko perhe. Maastoratsastusretket tehdään turvallisissa ryhmissä ja rekiajelut yksilöllisissä pienryhmissä. Vaihtelevassa maastossa liikutaan niin metsäteillä, vaarojen rinteillä kuin pelloillakin maisemia ja suomalaista luontoa ihastelle. Tarjoamme myös yksilöllisistä maastoretkiä, joista nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin.

Riemukkailla rekiretkillä viihtyy koko perhe. Rennon retken jälkeen voit tutustua tilan hevosiin sekä miniponeihin. Pihapiirin rakennuksissa nykyaika ja perinteet kohtaavat. Tilalla on mm. Kuusamon viimeinen kyläsepänpaja, jossa retken päätteeksi nautimme maittavat retkieväät tulilla. 

Viihtyisä maalaisympäristö mukavuuksilla, sekä hevosille, että ihmisille
Ronivaarassa on tilaa harrastaa, nauttia ja rentoutua. Tilan puitteet ovat sopivat sekä hevosharrastajille että hevosille.

Tutustu meillä perinteisiin suomenhevosiin. Tilalla asustelee n. 20 hevosta, joista suurin osa eri ikäisiä suomenhevosia. Joukossa myös useita harvinaisen värisiä yksilöitä. Mukana myös shetlanninponit lasten iloksi.
Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää. Hevosemme asuvat laumoissa tilavissa pihatoissa ja laiduntavat kesäisin metsä- ja peltolaitumilla sekä perinnebiotoopeilla.

Hevosille riittää porukassa puuhaa vuoden ympäri. Ihmisten mukavuudet varmistavat nykyaikaiset, lämmitetyt tilat, talli oheis-  ja sosiaalitilat sekä valoisa maneesi.

Meille on tärkeitä hevosten hyvä kohtelu ja hyvinvointiin liittyvät asiat. Toiminnan suunnittelussa kiinnitämme huomiota hevosten viihtyvyyteen, tiloihin ja hevosen oikeuteen lajinmukaiseen käyttäytymiseen. Olemme mukana kehittämässä hevosten hyvinvointia ja hevosavusteisia palveluja. 

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään Ronivaaraan!

Contact

Tutustu suomenhevosiin idyllisessä maalaispihapiirissä, järjestämme monipuoliset hevospalvelut vuoden ympäri suomenhevosohjelmat.
Ratsastuspalvelut, monipuoliset maastoretket vaaramaisemiin, perhemaastot, ponitalutus sekä ratsastustunnit kentällä ja maneesissa. Ikimuistoiset reki- ja kärryajeluohjelmat kaikenikäisille hevosilla ja poneilla.

News