Tervetuloa Saaran tallille!

Saaran talli on Saara ja Reino Moilanen perustama perinteikäs ratsastuskoulu Oulun Kuivasjärvellä, joka on toiminut vuodesta 1971 lähtien. Nykyään tallin omistaa Kalle Moilanen. Saaran talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Tallilla toimii myös ratsastusseura Oulu Riders ry.  

Tallissa on 27 karsinapaikkaa, joista tuntihevosia ja -poneja on 20 sekä yksityishevosia 6. Hevoset tarhaavat päivittäin vähintään 16 tuntia. Suurinosa opetushevosistamme viettää vapaa-aikaansa laumassa noin hehtaarin kokoisessa tarhassa. Kesäisin hevoset pääsevät käymään laidunlomalla.  

Tarjoamme ratsastustunteja ihan vasta-alkaneille sekä jo kokeneemmille ratsastajille helppo A -tasoon asti. Ratsastustunnit pidetään pääosin maneesissa tai kentällä. Ryhmäkoko normaaleilla tunneilla 8, pienryhmässä 6. Tarjoamme myös yksityistunteja yhdelle, kahdelle tai pienelle ryhmälle. Kesäisin järjestämme myös leirejä ja kursseja. 

Contact

Soittoaika ma-pe klo 15-16, muuten asiointi tekstiviestitse tai Whatsappin kautta.
Tallimme vakioasiakkaille on oma Whatsapp-ryhmä! Ryhmä on vapaaehtoinen, jossa käsitellään yleisiä asioita. Voit laittaa viestipyynnön tallin puhelinnumeroon, niin lisäämme sinut halutessasi mukaan!

News