Someron Hevosharrastekeskus on ratsastusseura Someron Ratsastajat ry:n omistama SRL hyväksymä ratsastuskoulu, joka tarjoaa kattavat ratsastuskoulupalvelut alkeisratsastajista valmennusryhmiin. Ratsastamme pienryhmissä 3-6 ratsukkoa tunnilla. Ratsastuksessa alkuun pääsee turvallisesti talutuksessa perheen pienimmätkin ja äideille löytyy suositut tätitunnit. Käytössämme on mukavat ja koulutetut ponit sekä hevoset, turvallisuus ykkösasiana toiminnassamme.

Tallillamme voit ratsastaa rennosti harrastaen tai treenata tavoitteellisesti kilpaillen. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä, valikoimista löytyy tunteja junnuille, koulu- ja esteratsastusta, täti tunteja, sekä istuntatunneista estevalmennustunteihin. Meillä jokainen harrastaa tavallaan ja omaa lajiaan. Meillä myös vikellystunteja!

Käytössämme on 20 paikkainen nykyaikaisilla sosiaalitiloilla varustettu talli, 60x22m kuitupohjainen maneesi, 80x30m kuitupohjainen kenttä sekä harjoitusrata. Hevosten hyvinvointi on toiminnassamme tärkeää, ne saavat ulkoilla mahdollisimman paljon ympäri vuoden ja kesällä niillä on tilavat laitumet käytössään. 

Someron Ratsastajat ryn (SomRa)  järjestää aktiivisesti tapahtumia, kilpailuja ja valmennuksia sekä pyöritämme Junior teamia. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Contact

Ratsastuskoulu 041 317 7424
(mielellään viesti, soittoajat ma, to klo 15-16, ti-ke, pe-la klo 9-10)

Karsinapaikat ja muut asiat Carita Ingman, puh. 050 491 4677

News