Painotamme Stall Annassa erityisesti hevosten käsittelytaitoja, joiden merkitys on korvaamaton turvallisen harrastamisen näkökulmasta ja lajissa kehittymisen kannalta.

Nykyiset harrastuspuitteet ovat rakentuneet hiljattain; Ratsukoiden käytössä on laadukas ulkokenttä, derbykenttä sekä lämmitetty maneesi, jonka lisäksi tuntilaisilla mahdollisuus päästä maastoilemaan. 

Olemme Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli ja tarjoamme tasokasta opetusta pienryhmissä alkeisratsastajista kokeneempiin, monipuolisesti kouluratsastuksessa sekä tutustuen esteratsastuksen maailmaan. Ryhmätuntien lisäksi mahdollisuus yksityis- sekä liinatunneille, sekä esim synttäreiden järjestämiseen, näistä voit kysyä suoraan ratsastuksenopettajilta. 

Tallilla toimii tuntien lisäksi ponikerho, jossa osallistujat pääsevät syvemmin tutustumaan pihattolaumamme poneihin ja tallimaailmaan.Tarjoamme myös kokeneemmille hevosharrastajille hevoskerhoa, jossa tutustutaan muunmuassa hevosen valmisteluun ja siistimiseen kilpailuita varten, näyttämiseen näyttelyissä sekä poniagilityyn.

Olethan rohkeasti yhteydessä myös siinnä tapauksessa, jos varauskalenteristamme ei suoraan löydy sinulle sopivaa tuntiaikaa, niin selvitämme mahdollisuuksia.

Tervetuloa harrastamaan laadukkaissa puitteissa meille Tuusulaan!

News